Berapi!!! (Gambar) Bekas Menteri Besar Serah Borang Keahlian PAS Kepada Tuan Guru Dato' Dr. Haron Din.. Jom Terjah!!!Maklumat terbaru yang diterima mendakwa bahawa seorang bekas menteri besar Selangor difahamkan sudah menyertai PAS sebentar tadi.

Khabar gembira ini disedari beberapa sumber yang berada di kediaman Timbalan Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Haron Din di Seksyen 1, Bandar Bangi, Selangor jam 12.55 tengah hari tadi.

Bahaya Bagi PR!! Kenapa SPR Tentukan 5 Hari Untuk Pengundi Awal, Padahal Dakwat Kekal Tahan 3 Hari Sahaja.. Keberangkalian Mengundi Berganda.. Jom Terjah!!

[Image: 564575_346887145423328_1289925530_n.jpg]

Kuala Lumpur, 13 April 2013 - PAS meminta agar Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menjelaskan bagaimana suruhanjaya itu akan menangani isu dakwat kekal kepada pengundi awal pada 30 April ini yang hanya bertahan tiga hari.

Sedangkan kata Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar, pengundian biasa pula akan berlangsung pada 5 Mei iaitu lima hari selepas pengundian awal dan kebimbangan boleh mengundi lebih sekali wujud semula kerana dakwat kekal hanya mampu bertahan tiga hari.

Dendam Kesumat Berterusan: Ummi Hafilda Tawarkan Diri Jadi Calon BN Untuk Lawan Abang Sendiri.. Jom Terjah!!BALIK PULAU - Ahli perniagaan Ummi Hafilda Ali menawarkan diri untuk bertanding menentang abangnya Azmin yang juga Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada pilihan raya umum kali ini. Katanya beliau yakin dengan kebenaran yang diperjuangkan selama ini beliau mampu mengalahkan Azmin baik di kawasan parlimen mahupun dewan undangan negeri yang ditandingi abangnya itu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.