TERSERLAH!!! Inilah Wajah2 Penjawat Awam Sertai Demo GST, Anda Dianggap Pengkhianat & Tidak Layak Bergelar Penjawat Awam - Presiden CuepacsJITRA - Penjawat awam yang terlibat dalam perhimpunan membantah Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) di Dataran Merdeka hari ini dianggap sebagai pengkhianat dan tidak layak bergelar penjawat awam.

Presiden Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs), Azih Muda berkata penjawat awam yang terlibat dalam perhimpunan yang menentang kerajaan itu melanggar Akujanji dan Ikrar Perkhidmatan yang telah dibuat.

Terkini!!! LIVE : (Video & Gambar) Perkembangan Terkini Anti-GST Di Dataran Merdeka, DS Anwar Berbaju Merah.. Jom Terjah!!!


siaran langsung boleh diikuti http://www.hijau.fm/#/

3.30 PM: Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar berucap. Beliau berkata himpunan hari ini adalah satu kejayaan besar selepas beberapa kali himpunan besar yang dilakukan sebelum ini. 

Pekerja negara ini menerima kenaikan gaji kalah dengan Indonesia. Sedangkan mengorban keringat untuk negara. Kini ditekan lagi dengan GST. 3.25 PM: Wakil Dewan Muslimat, Aiman Athirah berucap. Beliau mengajak rakyat untuk terus mendesak kerajaan agar menghapuskan GST. 

3.20 PM: Pengerusi Majlis, Chegu Bard menyatakan himpunan hari ini akan berlangsung panjang dan meminta peserta bersabar dan akan diisi dengan program oleh penganjur. 

3.15 PM: Mohamad Sabu sekali lagi berucap sebagai Timbalan Presiden PAS. Beliau berkata kerajaan tidak faham bahasa rakyat dan kali ini rakyat menggunakan bahasa jalan raya. 

Kaedah jalan raya ini katanya telah berjaya mendesak kerajaan sebelum ini dalm isu ISA dan PPSMI. 

3.12 PM: Sepanjang Jalan Raja dipenuhi dengan lautan peserta berpakaian merah. Dianggarkan hampir 50,000 sudah berada di sini ketika ini. 

Kumpulan dari KLCC akan tiba di sini sedikit masa lagi. 

LIVE: (Gambar2 & Video) Bantah GST: Perkembangan Terkini.. Jom Terjah!!!Takziah!!! Ahli Parlimen Teluk Intan, YB Seah Leong Peng Meninggal Dunia di PPUM 7.45 Pagi Tadi..
Mendapat perkhabaran melalui twitter rasmi Parti DAP menghebahkan bahawa Ahli Parlimen Teluk Intan YB Seah Leong Peng telah meninggal dunia pagi ini akibat sakit barah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.