Gempar Berapi: Pengumuman Tuan Guru Dato' Dr Haron Din Keluar Pas...Video Ini Buktinya, Jom Terjah!!!Haron Din Keluar PAS.

Asalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera..

Kecoh dah beberapa minggu.. ustat haron din nak keluar pas... Cacai umno main isu nih siang malam tak berenti..

Terkini!!! Inilah Cara Semakan Keputusan SPM 2012 Online dan SMS!! Jom Kongsi...


Semakan Keputusan SPM 2012 Online dan SMS

Semakan Keputusan SPM 2012 Online dan SMS | Berita baik untuk semua calon-calon SPM 2012, di mana calon boleh menyemak keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 di sekolah masing-masing bermula 20 Mac 2013 pada jam 10 pagi. Calon juga boleh menyemak keputusan SPM 2012 melalui dua cara iaitu:

Terkini!! Siapa Dalang Dakwaan Peletakan Jawatan PM Haji Najib Yang Tersiar Dalam Sistem e-Akhbar? Jom Terjah!!
Ketua Pengarah Jabatan Penerangan Datuk Ibrahim Abdul Rahman berkata sistem penerbitan dalam taliannya yang menyiarkan "kenyataan palsu" berhubung dakwaan peletakan jawatan perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mungkin telah digodam.

Allahu Rabbi: Inilah Wajah Seorang Lagi 'Nasharudin Mat Isa' Dalam Majlis Syura PAS?


Gambar ini telah dirakamkan di Centrist International Conference yang telah diadakan di Phnom Penh, Cambodia pada 3 Disember 2010. 

Lain-lain gambar sila lihat di ( SINI )

Masih ingatkah kita dengan Semangat 46 ? Ketika itu Regim warisan penjajah ini (baca : Ubn) sudah begitu nazak. YBM Tengku Razaleigh Hamzah berjaya membawa keluar hampir setengah dari kabinet Dr. Mahathir bagi bersama denganya.

Terkini!! Video & Gambar Rumah Terbuka Dong Zong, Kehadiran Ajaib PM Haji Najib Dan Bakal PM DS Anwar, Cara Sambutan Berbeza.. Jom Terjah!!


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menerima sambutan yang lebih meriah daripada penyokong Pakatan Rakyat berbanding perdana menteri yang turut hadir ke rumah terbuka anjuran Dong Zong hari ini.


Datuk Seri Najib Razak diraikan dengan tarian singa oleh tuan rumah namun ketibaan Anwar sejam kemudian disambut dengan tepukan dan sorakan bergemuruh serta laungan 'Reformasi' oleh penyokong Pakatan di majlis itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.