Panas!! Inilah Wajah Pelakon Yang Dipukul & Diterajang Sebelum Dirogol Beramai-Ramai... (Ada Video)

“Kena pukul & sepak terajang sebelum dirogol beramai-ramai dalam satu babak untuk filem Klip 3gp merupakan satu pengalaman yang paling tidak boleh saya lupakan. Nasib baik pengarah filem, Aidil Fitri Mohamed Yunos banyak memberikan tunjuk ajar dan memberikan gambaran mengenai seorang wanita yang dalam kesakitan. Ia memudahkan saya untuk berimaginasi dan menghayati watak dengan lebih baik,” ujar Faralyna Idris yang ditemui di preview media filem Klip 3gp, di GSC Pavilion, kelmarin.
“Watak sebagai Sandra ini memang berat. Sebelum ini, banyak pengarah memberikan watak sebagai gadis kampung kepada saya. Namun, Klip 3gp telah mencabar saya untuk melakukan kelainan. Sebenarnya, saya pun berfikir 2 kali sebelum menerima watak ini. Setelah berbincang dengan pengarahon what DOs and DON’Ts, saya rasa lebih selesa,” tambah Faralyna lagi.
Faralyna turut menyatakan keinginannya untuk melakonkan watak jahat seperti KL Gangster.

“Selepas ini, saya teringin sangat nak melakonkan watak wanita brutal dan ganas. Kalau KL Gangster tampilkan pelakon lelaki, kenapa pelakon wanita tak boleh? Kalau ada peluang sebegitu, memang saya tak tolak,” ujar pelakon berusia 20 tahun ini.

Gambar2 - Parang Sudah Diasah Untuk Menghambat Lim Guan Eng : Beginilah Layanan Rakyat Johor Terhadap Ketua Menteri P/Pinang... Tapi Ada Lagi Yang Paling Hebat!!!!

v

Beratus penduduk Segamat (Pencacai UMNO kot..) yang berkumpul sejak petang tadi melakukan demo aman dihadapan Restoran Siang Kee Kg Abdullah Segamat bagi membantah kedatangan Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng ke Segamat, Johor.


Bagimanapun beratus penduduk Segamat itu hanya berani menyalak diluar saja.. kerana ada beratus-ratus lagi rakyat Johor yang menantikan kehadiran Guan Eng didalam Dewan tersebut dan Guan Eng berjaya memasuki dewan dengan selamatnya..Sumber gambar : KL Pos, Pulakdah dan Kami Benci Saiful Bukhari

Video2: Sultan Berjiwa Rakyat - Adakah Ini Sultan Yang Paling Baik Di Malaysia... Jom Terjah


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.