Terbongkar Sudah!!! Bekas PM Jelaskan Kenapa Beliau Sering ‘TERTIDUR'.. Jom Terjah!!!


Tun Abdullah Ahmad Badawi, yang sering dikritik kerana kerap tertidur menjelaskan alasan beliau terlelap ketika bertugas.
Dalam buku terbarunya: Awekening, the Abdullah years in Malaysia, bekas perdana menteri itu mendedahkan beliau menghidapi masalah kesihatan "sleep apnea."
Pengganti kepada Tun Dr Mahathir Mohamad pada 2003 itu berkata lagi, beliau juga telah mendapatkan rawatan kesihatan semasa isterinya ketika itu Datin Seri Endon Mahmood mengetengahkan masalah tersebut.

Gempar!!! Gamat Satu Malaysia Kanak2 Hilang Dilarikan Kekasih Ibu Sendiri, Apa Cerita Sebenarnya? Jom Terjah!!!

Wan Exzam membawa keluar anaknya Wan Aisyah Wan Exzam, 3, dari Balai Polis Sungai Nibong sambil diiringi oleh bekas isterinya Arbaiyah Md Zin di George Town, pada Isnin. Kanak-kanak berkenaan dilarikan oleh teman lelaki ibunya, Shahrizal Yusof pada 30 Julai lepas di Rawang, Selangor. Wan Aisyah diserahkan oleh ibu Shahrizal di Balai Polis Sungai Nibong pada pukul 11.30 pagi Isnin. -FotoBERNAMA
GEORGE TOWN: Kanak-kanak perempuan Wan Aisyah Wan Exzan yang dilaporkan hilang selepas didakwa dilarikan teman lelaki ibunya di Rawang, Selangor pada Jumaat lepas, ditemui di bandar George Town di sini.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pulau Pinang SAC Mazlan Kesah berkata kanak-kanak tiga tahun itu diserahkan kepada polis oleh seorang wanita yang mengenalkan dirinya sebagai ibu kepada lelaki yang melarikan kanak-kanak itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.