Terkini!!! Malaysia Tewas 2 - 0 Kepada India Peringkat Separuh Akhir Kejohonan Hoki Piala Asia 2013.. Jom Terjah!!!


Malam ini akan berlangsung perlawanan peringkat separuh akhir membabitkan pasukan negara menentang India bagi kejohanan Hoki Piala Asia 2013 di Stadium Hoki Sultan Azlan Shah, Ipoh, Perak. Perlawanan sengit ini bermula agak lewat iaitu pada jam 9.45 malam dan bersiaran secara langsung di ASTRO Supersport 801.

Terkini!!! Benarkan Tengku Razaleigh Hamzah Letak Jawatan? Ini Perinciannya.. Jom Terjah!!!

GUA MUSANG: Ketua Umno Bahagian Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah berkata sudah sampai masanya bagi beliau berundur sebagai ketua bahagian setelah hampir 50 tahun berkhidmat kepada masyarakat di sini.
"Sudah sampai masanya untuk saya berundur dan carilah pemimpin baharu yang lebih jujur dan adil dalam memberi khidmat kepada rakyat," katanya.
Anggota Parlimen Gua Musang itu berkata keputusannya untuk tidak lagi bertanding pada pilihan raya umum (PRU) akan datang juga adalah untuk memberi laluan kepada pemimpin muda yang lebih layak.

BERAPI!!! Filem 'TANDA PUTERA" Yang Melucukan, Didakwa Bazirkan RM4juta Wang Rakyat... Apa Sebenar? Jom Terjah!!!

Klik untuk imej yang lebih jelas

Adegan-adegan di atas melucukan, sekaligus membuktikan bahawa pengarah flem berkenaan tidak berhati-hati, gopoh, tidak profesyenal dan sewajarnya tidak layak untuk ditayangkan kepada umum.
Ia amat menjatuhkan martabat perfileman Melayu, dan sepatutnya tidak mempunyai sebarang merit untuk dibenarkan menggunakan wang rakyat di dalam penghasilan filem berkenaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.