Allahu Rabbi!!! Tragedi QZ8501 - (Gambar2) Kediaman Allahyarhamah Hayati Lutfiah Dikhabar ‘Berbau Harum’.. Jom Terjah!!!

Nampaknya ada cerita menarik mengenai mangsa pesawat AirAsia Indonesia QZ8501, Hayati Lutfiah yang sudah pun selamat dikebumikan di Sawotratap, Sidoarjo di Jawa Timur.


QZ8501: Rumah Hayati Lutfiah Dikhabar ‘Berbau Harum’, info, terkini, berita nahas pesawat airasia, Khairunisa Haidar,

Khabarnya, kediaman milik Hayati sekeluarga berbau harum semerbak persis bunga-bungaan biarpun sudah beberapa hari kosong, lapor Detik.com.

Apa yang pelik, tiada bunga ditanam di rumah yang turut didiami oleh suami Hayati, Djoko Suseno dan anak mereka, Naura Kanita Rosada serta ibu mertuanya, Soemarnik Saerah yang dipercayai turut terkorban dalam nahas pesawat itu.

PALSU!!! SKMM Dedahkan 14 Nama Individu Sebar Maklumat Palsu, Ini Senarainya,.. Jom Terjah


KUALA LUMPUR: Pihak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) semalam telah mendedahkan nama 14 orang nama bagi membantu siasatan berikutan penyebaran maklumat palsu di media sosial tentang banjir baru-baru ini.

Menurut Ketua Bahagian Pemantauan dan Penguatkuasaan SKMM, Sdr. Zulkarnain Mohd Yasin, pihak SKMM setaka tini telah berjaya mengambil keterangan lapan individu dan memintak kerjasama mereka yang belum datang berbuat demikian.

“Setakat ini, lapan individu yang diminta tampil telah pun memberikan kerjasama yang baik. Kesemua mereka telah hadir sendiri ke pejabat kami untuk membantu siasatan." 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.