Terkini!!! 683 Lagi Penyokong Ikhwan Dihukum Mati...

Minya (Mesir): Mahkmah Mesir hari ini, menjatuhkan hukuman mati ke atas Ketua Ikhwan Mohamed Badie dan 682 penyokong pertubuhan itu.
Keputusan itu dibuat oleh Hakim Said Youssef Sabry selepas dua sesi perbicaraan yang mana sebahagian daripadanya diboikot pihak peguambela. 

Mahkamah sama turut meringankan hukuman mati ke atas 492 daripada 529 orang pada Mac lalu, dengan kebanyakan mereka dikenakan hukuman penjara seumur hidup.
Foto
SEORANG remaja Mesir menangis selepas mendengar keputusan mahkamah yang menjatuhi hukuman mati ke atas 683 pemimpin dan penyokong Ikhwan di Minya, hari ini. FOTO AFP

Terkini!!! Adam AF Dan Fiza Elite Sah Bercerai Talak Satu Di Mahkamah Rendah Syariah

fiza elite
Fiza (tengah) ditemani rakan-rakan artis ketika hadir ke mahkamah

SHAH ALAM: Pasangan selebriti Adam (AF) dan Fiza (Elite) sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah di sini pada tengah hari Isnin selepas tujuh bulan menjadi suami-isteri.

Lafaz cerai dilakukan dihadapan hakim syarie, Tuan Muhamad Nazri  Basrawi kira-kira pukul 1.05 petang mengikut Seksyen 47 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003.

Al-Fatihah!!! Lama Sudah Menderita Akibat Kanser, Pelakon Sidek Hussain Kembali Menghadap Pencipta Malam Tadi.. Takziah!!!

Menderita Akibat Kanser, Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia Malam Tadi
Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Allahyarham Sidek Hussain di atas pemergian pelakon veteran itu malam tadi di Hospital Kuala Lumpur (HKL).
Menerusi beberapa laporan media, Sidek meninggal dunia kira-kira jam 11:55 malam Ahad di sisi isterinya, Sebiah Sulaiman akibat ketumbuhan di pipi yang semakin merebak menjadi kanser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.