Hangat!!! Inilah Wajah Penganjur Dan Peserta Pesta Sukan Bogel 2014 Yang Ditahan Polis Termasuk Bekas Pemimpin Politik Parti Gerakan.. Jom Terjah!!!GEORGETOWN: Dua penganjur dan tiga peserta Pesta Sukan Bogel 2014 di Teluk Bahang direman tiga hari bermula hari ini bagi membantu siasatan.
Mereka yang terdiri daripada tiga lelaki dan dua wanita itu dibawa polis ke Mahkamah Majistret, di sini, kira-kira jam 10 pagi tadi.

BERAPI!!! Isu MB Selangor : TS Abdul Khalid Memohon Mengadap Sultan Untuk Tindakan Selanjutnya.. Jom Terjah!!!Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim akan memohon menghadap Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah untuk mendapatkan nasihat baginda tentang langkah seterusnya untuk diambil berikutan keputusan terbaru PAS hari ini.
Beliau berkata menerima dengan hati terbuka keputusan PAS Pusat berkenaan status menteri besar dan barisan Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor (Exco) yang dibuat melalui mesyuarat selama 90 minit pagi ini.

BERAPI!!! Inillah Kenyataan Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu Selepas Selesai Mesyuarat.. Jom Terjah!!!


PAS hari ini memutuskan untuk kekal dalam Pakatan Rakyat (PR) dan bersetuju dengan pilihan PKR untuk melantik Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail diangkat menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai menteri besar Selangor.
Parti Islam itu bagaimanapun turut menyerahkan nama Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali sebagai nama calon lain untuk diangkat menjadi menteri besar.

Alhamdulillah!!! Hangat: Inilah Keputusan Sebulat Suara Yang Diputuskan Dalam Isu MB Selangor.. Jom Terjah!!!


Pimpinan Pusat PAS mencapai keputusan sebulat suara tentang isu menteri besar Selangor selepas selesainya mesyuarat yang ditunggu-tunggu dalam masa kurang 90 minit, kata sumber.
Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang mempengerusikan mesyuarat tersebut dari 10am di ibu pejabat parti di Kuala Lumpur sebelum menamatkannya pada 11.30am.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.