HANGAT!!! Akhirnya Ustaz Kazim Bersuara: "Takkanlah Saya Bodoh Nak Cakap Rasulullah Beri Makan ROTI JALA Kepada Tetamu.." Jom Terjah!!!


PETALING JAYA: Pendakwah selebriti Ustaz Kazim Elias berkata beliau tidak bermaksud memberi contoh Nabi Muhammad S.A.W melakukan kenduri paling mahal dengan menyediakan roti jala yang dicelup dengan kuah kari seperti yang dipaparkan dalam sebuah buku dan juga rakaman ceramah yang tersebar.

Menurut Kazim, sebenarnya mengikut sejarah, Nabi pernah menyediakan roti yang dicicah dengan kuah kambing dan bagi mengikut sunah Rasulullah, masyarakat zaman ini boleh menyediakan roti jala dicelup dengan kuah kari kepada tetamu yang hadir.

Alhamdulillah!!! MH17: Hampir 200 Mayat Ditemui - SES

Anggota SES mengangkat mayat mangsa yang terkorban dalam nahas melibatkan pesawat Boeing 777, MH17 milik Malaysia Airlines 
PETALING JAYA: Pasukan mencari yang diketuai oleh kerajaan Ukraine telah menemui 196 mayat di tapak nahas pesawat MH17 terhempas, menurut  sukarelawan Perkhidmatan Kecemasan Negara Ukraine (SES) pada Ahad.
SES berkata seramai 380 anggotanya terlibat dalam operasi mencari dengan keluasan carian menjangkau hingga 34 kilometer persegi di timur Ukraine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.