Tahniah buat Pasukan Lang Merah Berjaya Ke Separuh Akhir Piala FA.. Jom Terjah!!

 
KEDAH berjaya melangkah ke saingan separuh akhir Piala FA selepas mengikat Sabah 1-1 di Stadium Darulaman untuk menjadikan keputusan agregat 3-2.

Dalam perlawanan yang dihadiri lebih 30,000 penyokong skuad Hijau Kuning itu, Kedah berjaya menguasai permainan tetapi gagal melepasi pertahanan Sabah yang turut cemerlang.

Pada minit ketujuh Ahmad Fakri Saarani perolehi peluang untuk menjaringkan gol tetapi tendangan kencangnya terkena palang Sabah untuk menghampakan penonton yang memenuhi stadium.

WOW!!! D'Herbs Sahkan Nilai Tajaan RM30 Juta Skuad Lang Merah.. Jom Terjah!!!ALOR SETAR: Syarikat D'Herbs Holdings (M) Sdn Bhd mengesahkan nilai tajaan berjumlah RM30 juta untuk tiga tahun kepada skuad Kedah.


Pengasasnya, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman berkata ketika ini kontrak masih belum ditandatangani kerana terdapat beberapa perkara yang perlu diperhalusi bagi memastikan kedua-dua pihak mencapai persetujuan.

"Kita sudah setuju tapi ada beberapa perkara yang perlu dilihat dahulu kerana nilai yang ingin ditaja adalah besar," katanya kepada pemberita di Seri Mentaloon pada Jumaat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.