Panas!!! Popularnya Ustaz Don Hinggakan Ada Pihak Kata Ustaz Don "Mungkir Janji", Benarkah?? Jom Terjah!!


Ada Orang Kata Ustaz Don Mungkir Janji?

Tidak dinafikan, nama pendakwah terkenal, Ustaz Don Daniyal Don Biyajid, 28, semakin meniti di bibir masyarakat.

Sejak muncul dengan program 30 Minit Ustaz Don di TV Alhijrah, ramai yang menyukai gaya penyampaian dakwahnya yang bersahaja.

Maka, tidak hairanlah ramai pihak ingin menjemput Ustaz Don di dalam program mereka bagi mendengar sendiri ceramah disampaikannya.

Panas Giler2!! Video: Kekejaman Bapa Tiri Memperlakukan Anak Seperti Binatang.. Jom Terjah!!Lelaki yang terlibat adalah bapa tiri kepada kanak-kanak tersebut, telah ditahan dan disiasat di bawah Sek. 31 (1)(a) Akta Kanak-kanak 2001. Jika disabitkan kesalahan, pelaku boleh didenda tidak melebihi dua puluh ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi sepuluh tahun atau kedua-duanya.

Gempar!! Pelakon, Fizo Omar Terima Tujuh Jahitan.. Jom Terjah!!
KUALA LUMPUR – Pelakon, Fizo Omar menerima tujuh jahitan akibat melakukan pembedahan kecil bagi mengeluarkan ketumbuhan pada bahagian kiri tangannya.

Pembedahan itu mengakibatkan Fizo tidak boleh melakukan kerja-kerja berat buat sementara waktu sehingga keadaannya kembali pulih sepenuhnya.

Syok Untuk Kakitangan Kerajaan: Tarikh Bayaran Bonus Disember 2012 Dan Januari 2013.. Jom Terjah!!!Bayaran Bonus 2012 : Semasa pembentangan Bajet 2013, Datuk Seri Najib Razak telah mengumumkan pembayaran bonus kakitangan kerajaan ditambah 1 bulan gaji lagi. Macam mana boleh tambah 1 bulan gaji lagi? 

Ini kerana kerajaan telah melakukan pembayaran bonus raya setengah bulan gaji atau minimum RM500 yang dikirakan sekali sebagai hadiah untuk kakitangan awam sempena pembentangan Bajet 2013 walaupun ketika itu ia sudah diberikan. Bakinya…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.