Seperti Yang Dijanjikan: Live Streaming ATM vs Kelantan 18 Oktober 2013.. Jom Saksikan!!!

Keputusan ATM vs Kelantan 18 Oktober 2013 - Separuh Akhir Piala Pertama Malaysia 2013

Live Streaming ATM vs Kelantan 18 Oktober 2013


Keputusan ATM vs Kelantan 18 Oktober 2013 - Separuh Akhir Pertama Piala Malaysia 2013 | Bahang Piala Malaysia kembali dirasai, kini tumpuan peminat bola sepak akan tertumpu pada pertemuan ATM vs Kelantan pada malam ini. Jika berdasarkan rekod, sudah pasti memihak kepada pasukan Kelantan, namun di dalam bola sepak apa sahaja boleh terjadi.

BERAPI!!! Dato' Dr MAZA Bikin Panas Negara Malaysia Dengan Isu Ini, Mengapa Perlu Cari Pasal?... Jom Terjah!!!Dr Asri -DIA Sering Ditindas,Dihina,Dipinggirkan Hak Seolah Semuanya DIA Salah..SIAPA DIA?
Kelantan bumi yang berkat, walaupun ditekan rakyatnya bangkit dgn tidak ragu dgn janji Tuhan. Lihat sekarang, makin ditekan, makin ramai pula yg memberi sokongan.

Terkini!!! Calon PAS Untuk PRK N20 Sg Limau Tersebar, Banyak Media Dedahkan, Apa Strategi Mereka Sebenarnya? Jom Terjah!!!

Ketua Pemuda PAS Jerai, Ustaz Azam Samad (gambar), 37, disebut-sebut bakal dinamakan sebagai calon PAS dalam pilihan raya kecil (PRK) Sungai Limau yang akan berlangsung 4 November ini.

Beliau yang mempunyai Ijazah Sarjana Muda Syariah Islamiah dari Universiti Al-Azhar, Mesir adalah nama yang paling popular di kalangan lapan nama yang disenarai pendek oleh PAS untuk mewakilinya dalam PRK ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.