Terkini!!! Tokoh Maulidur Rasul 2013 Dilantik CEO Baru TV AlHijrah


Kuala Lumpur: Pengurus Besar Pembangunan dan Kawalan Kandungan TV AlHijrah Che Wan Alias Che Wan Abdullah dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif TV AlHijrah berkuat kuasa 18 Februari lalu.
Tokoh Maulidur Rasul 2013 itu menggantikan Allahyarham Datuk Bukhari Che Muda yang meninggal dunia pada 10 November lepas akibat penyakit barah, menurut kenyataan AlHijrah Media Corporation, di sini, semalam. 

Terkini!!! #MH370 Tiada Khabar, Keluarga Cuba Bunuh Diri, Kata Ahli Psikologi.. Jom Terjah!!!

Ahli keluarga bergantung kepada satu sama lain berdepan dengan rasa putus asa menanti khabar berita daripada MH370. Gambar fail The Malaysian Insider.Ahli keluarga bergantung kepada satu sama lain berdepan dengan rasa putus asa menanti khabar berita daripada MH370. Gambar fail TMI.

Ahli psikologi yang menjalankan sesi kaunseling kepada keluarga penumpang China yang terlibat dalam insiden pesawat hilang MH370 di Beijing berkata tekanan menunggu berita orang tersayang menyebabkan ada antara mereka terfikir untuk membunuh diri manakala sesetengah lagi dalam perancangan berbuat demikian, lapor ABC News.

ADUHHH!!! (Video) Siapa Bagi Maklumat Kepada Akhbar Daily Mail Kaitkan DS Anwar Dengan Pilot #MH370? Jom Terjah!!!


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mempertahankan juruterbang MH370 yang hilang Kapten Zaharie Ahmad Shah dan mempersoalkan siapa yang memberikan maklumat kepada akhbar Daily Mail, London sehingga mereka boleh menuduh beliau mempunyai kaitan dengan juruterbang pesawat itu.
Dalam ucapannya di majlis pelancaran Reformasi 2.0 di Stadium Kajang malam tadi, Anwar berkata, ini semua adalah perbuatan pihak tertentu untuk memburukkan beliau.
"Siapa yang beri maklumat kepada Daily Mail mendakwa dia penyokong Anwar yang fanatik? Kemudian semua media Umno dan BN pertikai hubungan Anwar dengan Zaharie. Saya hendak beritahu jangan zalim kepada Zaharie dan keluarga. Dia hanya juruterbang professional.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.