Terkini!!! Isteri Awal Ashaari, Scha Al-Yahya Disahkan Hidap Kanser Rahim, Ada Ketumbuhan Dan Jalani Pembedahan.. Jom Terjah!!


 

Pelakon, pengacara dan model seksi, Scha Al-Yahya disahkan menghidap kanser rahim atau nama saintifiknya Endometriosis selepas melakukan pemeriksaan di Pusat Perubatan Pantai, Bangsar pada 4 September lalu.

Mengulas berkenaan reaksinya selepas mendapat tahu terdapat ketumbuhan pada pangkal rahim, Scha Al-Yahya melahirkan rasa terkejutnya dan tidak menyangka sakit perut melampau yang dialami setiap kali datang bulan berpunca daripada masalah tersebut, dipetik dari Harian Metro.

HANGAT!! Jawatan Timbalan Presiden PAS : Apa Yang Dato' Paduka Husam Musa Nak Kini Terjawab? Jom Terjah!!

Datuk Husam Musa melahirkan rasa keberatannya untuk menyertai pertandingan merebut jawatan Timbalan Presiden PAS dalam Muktamar PAS ke 59 November ini.

"Saya rasa jawatan naib presiden yang saya pegang sekarang sudah cukup tinggi untuk saya," kata Husam dalam program Dialog Anak Muda di sebuah dewan dekat Bandar Baru Salak Tinggi malam tadi.

Terkini!!! Ketua Pemuda UMNO: Khairy Mohon Perwakilan Pilihnya, Pertandingan 5 Penjuru.. Jom Terjah!!

Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin Abu Bakar mengharapkan agar perwakilan parti berkenaan dapat memilih untuk mengekalkan beliau sebagai pemimpin muda sayap parti Melayu itu untuk sepenggal lagi ketika pemilihan nanti.
Khairy dalam kenyataannya berkata, pertandingan lima penjuru yang bakal dihadapinya juga selari dengan transformasi yang dilaungkan parti dominan dalam Barisan Nasional (BN) itu.
"Saya mengharapkan para perwakilan untuk terus memberi sokongan kepada saya selama sepenggal lagi bagi meneruskan beberapa misi saya dalam sayap yang belum terlaksana," katanya dalam kenyataan tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.