PARAH!!! (Gambar2) Lebuhraya Pantai Timur di KM 126.3 Terlibat Banjir, Laluan Di TUTUP Kepada Semua Lalulintas.. Jom Terjah!!!

Kenaikan mendadak air di Sungai Pahang dan banjir yang semakin buruk di daerah Temerloh menyebabkan Lebuhraya Pantai Timur (LPT) di KM126.3 ditutup kepada semua kenderaan.

5 Gambar: LPT Banjir, Laluan Di TUTUP Kepada Semua Lalulintas

Langkah itu Konsesi Anih Berhad sebagai langkah berjaga-jaga dan usaha memastikan pengguna lebuhraya selamat.

Terkini!!! (Video) Media Indonesia Laporkan Pesawat AirAsia QZ8501 Terhempas.. Jom Terjah!!!


Agensi berita nasional Indonesia Antara melaporkan pesawat AirAsia penerbangan QZ8501 terhempas kira-kira 145 bkilometer dari Pulau Belitung.

Menurut Jakarta Post, berita itu memetik pegawai agensi mencari dan menyelamat Indonesia (Basarnas. Tweet stesen televisyen China CCTV berkata bangkai pesawat dijumpai di timur pulau Belitung.

Allahu Rabbi!!! Terkini: (Video) Kapten Pesawat QZ8501 Punyai Rekod 6,100 Jumlah Jam Penerbangan.. Jom Terjah!!
Sebentar tadi, Facebook rasmi Air Asia turut menyertakan maklumat mengenai anak kapal yang terlibat dalam kehilangan pesawat QZ8501, pagi tadi.
AirAsiaStatement_2
Pesawat yang membawa 155 orang penumpang itu turut disertai dua juruterbang, empat krew penerbangan dan seorang jurutera.

Terkini!!! (Gambar2) Inilah Pesawat Air Asia: Airbus A320-200 (No. Siri PK-AXC) Yang Dilaporkan Hilang Sekitar Pulau Betilung, Di Sumatera

Pesawat Airbus A320-200 (nombor siri PK-AXC) yang dalam perjalanan dari Surabaya ke Singapura dilaporkan terputus hubungan dengan menara kawalan pada jam 7:24pagi tadi. Penerbangan QZ 8501 membawa145 penumpang dan 7 orang anak kapal terputus hubungan ketika terbang di ruangan udara Indonesia. Seramai 149 penumpang dan anak kapal adalah bewarganegara Indonesia, 3 Korea Selatan, 1 dari Britain dan 1 dari Malaysia. Pesawat A320-200 ini sudah beroperasi sejak 2008. Kami difahamkan usaha mencari dan menyelamat sedang dijalankan. Di bawah ialah gambar PK-AXC yang kami ambil dari pengkalan data planepictures.net.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.