Apa Nie!!! Menteri 'WAJIB" Batalkan Konsert Metallica Live In Malaysia Rabu Ini, Kenapa??? Jom Terjah!!!

Konsert Metallica Live In Malaysia [21 August 2013] Stadium Merdeka Kuala Lumpur

Hari Rabu ini satu kumpulan Rock Heavy Metal yang di bentuk pada tahun 1981 di Los Angeles Amerika Syarikat dan merupakan Kumpulan Legenda dalam dunia muzik Rock dunia. Kumpulan Metalicca juga telah menerbitkan 9 album sepanjang penglibatan kumpulan ini di dalam dunia muzik, perggh aku peminat diaa beb.

Sebenarnya aku adalah salah seorang peminat tegar kumpulan ini, dan merupakan ikon dan ikutan semasa dibangku sekolah, sebenarnya tidak salah untuk mendengar muzik ini tetapi kena tahu lirik dan batasan agama itu sendiri. Pada hari rabu ini kumpulan Metalicca akan ke Kuala Lumpur dan mengadakan satu konsert di Stadium Merdeka.

Terkini!!! Penerbit & Pengarah Filem Terkenal, Datuk Yusof Haslam Jalani Pembedahan.. Moga Cepat Sembuh!!!

Patimah (kiri) memberitahu suaminya berada dalam keadaan stabil dan akan menjalani pembedahan membuang batu karang pada petang ini.
PETALING JAYA: Penerbit dan pengarah filem, Datuk Yusof Haslam, 59, bakal menjalani pembedahan membuang batu karang di Hospital Pakar KPJ Tawakkal di sini selepas dimasukkan ke hospital itu pagi Isnin.
Isterinya Datin Patimah Ismail berkata, Yusof dikejarkan ke hospital itu kira-kira pukul 9 pagi Isnin selepas mengadu sakit pada bahagian perut ketika bangun pagi untuk solat Subuh selain mengalami kencing berdarah.

Bantuan Guru2, Ibu Bapa & Murid Hadapi Peperiksaan UPSR: Inilah Koleksi Soalan2 Trial UPSR 2013 Seluruh Malaysia.. Jom Terjah!!!Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. 

Gempar!!! Keadaan Terkini : Setelah Datuk Yusof Haslam Dikejarkan Ke Hospital Tawakkal Selepas Rebah.. Jom Terjah!!!

yusof haslam sakit
Penerbit dan pengarah filem, Datuk Yusof Haslam, 59, dikejarkan ke Hospital Tawakal di sini setelah rebah di rumahnya kira-kira pukul 9 pagi ini. 
Menurut anaknya yang juga seorang pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof, keadaan ayahnya masih belum diketahui kerana pihak hospital memerlukan sedikit masa bagi mengenal pasti masalah kesihatan pengarah tersebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.