Fuhhh!!! TG Nik Aziz Sokong Gantung Keahlian Dua ADUN Pas Selangor.. Jom Terjah!!!


KOTA BHARU - Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini menyokong penggantungan keahlian dua Adun Pas Selangor dari parti itu atas kesalahan  mengkhianati keputusan Majlis Ulama Pas.

Majlis itu mengambil pendirian menyokong Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim untuk kekal sebagai Menteri Besar Selangor semasa berlaku kemelut jawatan itu.

Terkini!!! Datuk Saifuddin Nasution Ismail Diganti Dengan Rafizi Ramli Sebagai Setiausaha Agung PKR.. Jom Terjah!!!

Rafizi Ramli, Ahli Parlimen Pandan, dilantik sebagai setiausaha agung baharu PKR. – Gambar fail The Malaysian Insider, 13 Oktober, 2014.Rafizi Ramli, Ahli Parlimen Pandan, dilantik sebagai setiausaha agung baharu PKR. 
Arkitek "Langkah Kajang" PKR, Rafizi Ramli, dilantik sebagai setiausaha agung parti itu yang baharu, lapor akhbar berbahasa Inggeris, The Star.‎
Naib presiden PKR dan ahli Parlimen Pandan itu dilantik menggantikan‎ Datuk Saifuddin Nasution Ismail, dalam apa yang dilihat sebagai mengkonsolidasi parti itu selepas Mohamed Azmin Ali dilantik sebagai menteri besar Selangor.

Astagfirullah!!! (Gambar) Raikan 'CINTA SEBULAN' Pelajar IPT Ditahan Di Hotel Budget.. Jom Terjah!!!

Kakitangan Jaik menyoal siasat pelajar yang dicekup. Gambar kanan: Gadis berusia 23 tahun disoal kakitangan Jaik dan AADK.
Kakitangan Jaik menyoal siasat pelajar yang dicekup. 
Gambar kanan: Gadis berusia 23 tahun disoal kakitangan Jaik dan AADK.

ALOR SETAR - Kerana cinta, seorang gadis sanggup menggadaikan maruah untuk bersama teman lelaki yang baharu dikenalinya sebulan lalu dengan bermalam di sebuah hotel, dekat sini.

Namun, pasangan kekasih berusia 23 tahun yang kedua-duanya pelajar semester tiga di sebuah institusi pengajian tinggi (IPT) di Bukit Kayu Hitam dicekup dalam Operasi Bersepadu Jabatan Agama Islam Kedah (Jaik) bersama Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Kedah, kelmarin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.