Allahu Akbar!!! Pengantin Meninggal Dunia 30 Minit Sebelum NikahPALEMBANG: Tiada siapa yang pernah meminta majlis akad nikah yang dirancang, bertukar menjadi satu majlis pengebumian.

Namun itulah yang berlaku kepada sebuah keluarga di Palembang, Indonesia, apabila pengantin perempuan, Elsa Putri Julita, 20, meninggal dunia hanya 30 minit sebelum akad nikah dijadual berlangsung.

Segalanya bermula apabila Elsa yang sepatutnya bernikah dengan pasangannya, Darmadi, 19, pada Ahad, mengadu sakit di bahagian dada dan sesak nafas.

Tidak lama kemudian dia rebah, namun masih dalam keadaan sedar. Ketika itu akad nikah akan bermula dalam masa dua jam.

TERKINI!!! Perkembangan Kerjasama Politik Selangor PAS & PKR , Ini Penjelasan MB Azmin..SHAH ALAM: Menteri Besar Selangor Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mengambil pendekatan tunggu dan lihat terhadap perkembangan kerjasama politik antara Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan PAS yang akan dimuktamadkan oleh Majlis Syura Ulama PAS dalam masa terdekat.

Beliau berkata buat masa ini, pentadbiran kerajaan Selangor gabungan PKR, DAP dan PAS akan terus bekerja sebagai satu pasukan berdasarkan mandat yang diberikan rakyat pada pilihan raya umum (PRU) lepas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.