Hangat!!! Inilah Wajah Ahli Parlimen Bukan Islam Yang Berazam Untuk Puasa Penuh Sebulan.. Moga Allah SWT Akan Bagi Petunjuk Kepadanya.. Jom Terjah!!!

Pemimpin bukan Islam DAP, Dr Ong Kian Ming berazam untuk berpuasa sebulan pada Ramadan kali ini dan percaya produktivitinya meningkat kerana tidak perlu menghabiskan waktu untuk makan tengah hari.

Ahli Parlimen Serdang beragama Kristian itu mahu berpuasa sebagai solidariti kepada umat Islam di Malaysia, malah sudah berpuasa sejak tiga tahun walaupun tidak penuh. 

"Menanti untuk berpuasa semasa Ramadan, pertama kali saya cuba untuk berpuasa penuh," tulis Ong melalui akaun Twitternya @imokman, malam tadi. 

Musibah!! (Gambar2) 2 Blok Bangunan SMK Simanggang Sri Aman Musnah Terbakar.. Jom Terjah!!

Sekolah Menengah Kebangsaan Simanggang terbakar
Sri Aman Sarawak: “Saya terhidu bau benda terbakar dan tercari-cari punca bau berkenaan, sebaik mendongak, saya lihat asap tebal diikuti api marak di tingkat atas,” kata seorang kerani wanita yang dikenali Siti, 40, saksi kebakaran yang memusnahkan dua blok bangunan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Simanggang, di sini, semalam.
Kejadian jam 4.50 petang itu disedari Siti ketika berjalan ke keretanya untuk pulang ke rumah sebaik tamat waktu bekerja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.