Pendedahan Hangit!!! Rafizi Dakwa DBKL Pun Main Tipu... Larian Olimpik McDonalds Tidak Libatkan Padang Merbok, Apa Sebenarnya? Jom Terjah!!


Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) semalam menyatakan bahawa Padang Merbok akan digunakan untuk acara Larian Olimpik McDonalds anjuran Majlis Olimpik Malaysia, pada 23 Jun. 

Oleh itu DBKL menolak permohonan Pakatan Rakyat untuk mengadakan perhimpunan Black505 di padang tersebut kerana kononnya MOM telah menempah tempat itu sejak tahun lalu lagi. 

Hangit!! Blogger BeautifulNara Rugi RM350,000 Apabila Kereta BMW "WWM 7040" Dilarikan Penjenayah.. Jom Terjah!!!


SUNGAI BULOH - Seorang blogger portal hiburan BeautifulNara atau nama sebenar Nazuwan Ahmad kerugian kira-kira RM350,000 apabila kereta BMW miliknya dilarikan tiga penjenayah di kawasan Aman Puteri, di sini petang semalam.
Nazuwan berkata, ketika kejadian kira-kira jam 2.10 petang, dia bersama isteri, Fadzlin Zulkiflee dan seorang anak mereka sedang melihat kerja ubahsuai rumah yang baru dibeli di kawasan berkenaan.

Katanya, tiba-tiba datang kereta jenis Perodua MyVi hitam, meluru ke arah mereka sekeluarga dan tiga lelaki bertopeng mengeluarkan parang.

Hangat!!! Benarkah Slogan BN Janji Ditepati, PM Haji Najib Turunkan HARGA 10 Model Kereta? Jom Terjah!!!


Sempena dengan cuti perayaan Hari Raya Aidilfitri dan ketika warga kota berpusu-pusu meninggalkan kotaraya untuk balik kampong, PKR pada 15 Ogs 2012 menggunakan kesempatan itu dengan melancarkan kempen 'Turunkan Harga Kereta'. 

Pelancaran dilakukan di Ibu Pejabat PKR oleh Pengarah Komunikasinya, Nik Nazmi Nik Ahmad. Menurut Nik Nazmi, pelancaran itu bertujuan agar cadangan PKR menurunkan harga kereta melalui penghapusan cukai eksais secara berperingkat sampai ke seluruh pelosok negara. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.