18SX Sahaja: (Gambar2 & Video) Walaupun Sudah Berusia, Rozita Che Wan Masih Cantik Dan Bergetah.. Jom Terjah!!“Saya selalu melihat Rozita bakal menjadi seperti ibunya. Walaupun sudah berusia, masih cantik dan bergetah,” kata pelakon kacak, Mohamad Zain Mohd Saidin, 29, atau lebih mesra disapa Zain Saidin mengenai faktor penarik yang ada pada aktres jelita, Rozita Che Wan, 42, hingga memilih wanita berstatus janda itu sebagai teman hidupnya.


Rentetan Terkini!! Serangan Berterusan Lagi: Kepungan Diperluas.


Pasukan keselamatan telah melancarkan serangan ke atas kumpulan penceroboh bersenjata di Kampung Tanduo, Lahad Datu pada jam 7 pagi ini.
LAPORAN LANGSUNG

11.10am: Bercakap dalam satu akhbar, Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar berkata operasi masih berjalan dan pihak keselamatan yang terdiri daripada anggota PDRM dan tentera mendapat tentangan dalam bentuk beberapa das tembakan yang dilepaskan oleh pihak musuh.

Perkembangan Sehingga Jam 9.15am!! Serangan Ke Atas Kumpulan Penceroboh Bermula Pagi Ini, Jet Pejuang Mula Mengebom, Penduduk Larikan Diri, Hospital Siapkan Persediaan.. Updated9.15am: Di bandar Lahad Datu, kira-kira 120km dari medan pertempuran, persediaan sedang dibuat di hospital utama bagi menerima mangsa serangan tersebut.

9.11am: Difahamkan tujuh batalio
n tentera dikerahkan ke kawasan tersebut untuk mengukuhkan pasukan polis.

Panas Terkini!! (Video) Kesultanan Sulu Sendiri NAFI Ada Hubungan Dengan Pemimpin Pakatan Rakyat! ...Ni Semua Salah Anwar laa, Jom Terjah!!!Kesultanan Sulu menafikan dakwaan pembangkang Malaysia terlibat membantu menyemarakkan krisis Sabah sebagaimana dakwaan kerajaan Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.