Gempar!!! (Gambar2) Ombak Setinggi 3.5 Meter Membadai Kawasan Padang Kota Di Pulau Pinang, DAHSYATNYA.. Jom terjah!!


Pulau Pinang dilanda ombak kuat setinggi 3.5 meter - Ombak kuat sehingga mencapai ketinggian 3.5 meter melanda kawasan Padang Kota Lama sehingga air laut melimpah ke ruang pejalan kaki dan membasahi bahagian tempat letak kereta di bahu jalan hari ini.

Hangit!!! DS Shahidan Bidas FAM Kaw-Kaw... "Mereka Pemimpin Apa, Pemimpin Penyamun Ke?" Jom Terjah!!

Shahidan ledak lagi!Datuk Seri Shahidan Kassim
Shahidan dakwa FAM guna peraturan undang-undang tidak siuman

Kuala Lumpur: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (JPM), Datuk Seri Shahidan Kassim menyifatkan peraturan digunakan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) sebagai undang-undang tidak siuman. 


Bekas Presiden Persatuan Bola Sepak Perlis (PFA) itu berkata, ini kerana FAM bersikap pilih kasih kerana tidak mengambil tindakan terhadap Presiden Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim, Penasihat Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) Tan Sri Annuar Musa dan jurulatih, Datuk K Rajagobal yang mengkritik bertalu-talu badan induk bola sepak negara itu. 


Orang tolong dia (FAM), terima kasih pun tidak, tapi nak hukum, ini undang-undang tidak siuman, kerana saya tolong, ucaplah terima kasih, walaupun undang-undang kata saya tak boleh tolong... kalau tak boleh tolong, pasal apa mahu kacau saya?" Datuk Seri Shahidan Kassim, Menteri di Jabatan Perdana Menteri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.