Pengetahuan Berguna!!! Cara Nak Report Akaun Facebook Orang Yang Telah Meninggal Dunia.. Jom Terjah!!!

 

Assalamualaikum, mungkin ada di antara korang yang telah kehilangan ahli keluarga, saudara mara atau sahabat tetapi akaun Facebook nya masih aktif dan terus terbiar tanpa diuruskan lagi..Ok, bagi yang mengalami kes seperti ini, korang boleh report akaun facebook arwah tersebut seperti ini..

1. Masuk ke laman web ini

http://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=305593649477238


Jom Melawat Daerah Gangnam, Seoul : Timbalan Akui Lagu "NegaraKu" Tidak Sepopular 'Gangnam Style'.. Jom Terjah!!!

Oh ini la tempatnya?

Gangnam ialah salah satu dari 25 daerah di dalam bandaraya Seoul, Korea Selatan. Gangnam bermaksud "selatan dari sungai" kerana ianya terletak di bahagian Selatan Sungai Han yang merentasi Seoul. Ianya haya seluas 39 kilometer persegi tetapi nilai hartanahnya ialah yang tertinggi di Seoul. Harga purata sebuah apartment di Gangnam, ialah sekitar USD 750 000 (RM 2.25 Juta) dan ini bersamaan dengan gaji purata rakyat Korea Selatan selama 18 tahun. Ianya menjadi tempat tinggal pilihan para artis dan ahli politik elit Korea Selatan. Oleh itu ia bersamaan dengan Bangsar di Malaysia. Pejabat besar dua syarikat terbesar Korea Selatan iaitu Samsung dan Hyundai juga terletak disini. Oleh sebab itu juga kawasan Gangnam dipenuhi dengan kedai barangan mewah yang menjadi tarikan hampir 600 000 penduduknya. Pada tahun 2011 kumpulan Girl's Generation dlantik menjadi duta pelancongan daerah Gangna,. Sesuai sangatlah group plastik menjadi duta melancong sambil shopping pakai kredit kad! Itu dia........ now you know what is Gangnam and how it look like!


Terpanas!!! Kini Sudah Terdedah Siapa Pemilik Jet Peribadi Yang DiGunakan DS Anwar Dan Rombongan Ke Labuan.. Jom Terjah!!!


Media arus perdana milik dan kawalan UMNO/BN melaporkan bahawa seorang ahli perniagaan, Datuk Mohd. Taufik Omar mengaku menyewakan sebuah jet peribadi milik syarikatnya kepada Anwar Ibrahim, namun enggan mengulas berhubung kos sewaan jet tersebut.

Pengakuan tersebut sekaligus telah memalukan bloggers pro-UMNO/BN  yang sebelum ini memfitnah dan menipu kononnya jet tersebut disewa dari Amerika Syarikat dan dibiayai oleh George Soros dan puak-puak Yahudi.


BUTIRAN JET PERIBADI YANG DIGUNA OLEH DSAI DAN ROMBONGAN KE-LABUAN

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.