Terkini!! Dr MAZA "Belasah Hebat" Pegawai Agama KDN, Ustaz Dr Zamihan Mat Zain, Ini Buktinya. Jom Terjah


Dr. Asri dalam kenyataan dalam media sosial mempertikaikan kredibiliti usaha KDN mengumumkan beberapa bukti penglibatan tokoh politik sebuah parti dalam ajaran Syiah.


Malah dalam status terkini Dr. Asri, beliau mempertikaikan bukti berdasarkan gred yang dinyatakan Zamihan (gambar).

Dalam status itu, Dr. Asri berkata;

BERAPI!!! Inilah Video Anggota Polis Menampar Orang Awam Di Bayan Baru Tersebar.. Jom Terjah!!!


GEORGETOWN - Anggota polis yang dipercayai terbabit dalam kejadian menampar orang awam di Bayan Baru kini ditukarkan ke Ibu Pejabat Polis Daerah Barat Daya, Balik Pulau.
   
Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata, langkah itu diambil sementara menunggu siasatan yang dijalankan oleh Bahagian Tatatertib Polis Diraja Malaysia (PDRM).
   
"Anggota polis berkenaan sudah ditukarkan serta-merta," katanya dalam kenyataan di sini hari ini.
 

HANGAT!! DS Hajjah Rosmah Mansor Perjelaskan Isu Penggunaan Jet Eksekutif Kerajaan : "Apa Yang Saya Lakukan Kerana Allah".. Jom Terjah!!Datin Seri Rosmah Mansor mempertahankan dirinya yang menggunakan jet eksekutif kerajaan ke Qatar dan berkata ia adalah untuk urusan kerja dan mengikut segala prosedur ditetapkan.

Isteri kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak itu berkata, beliau yang kesal dengan situasi itu tampil menghuraikan satu persatu jadual perjalanan beliau ke empat negara iaitu Qatar, Dubai, Sri Lanka, dan Bangladesh.

Katanya, selain diberikan penghormatan untuk menyampaikan ucaptama bertajuk 'Kuasa Wanita Malaysia', Rosmah juga dikurniakan anugerah oleh kerajaan Qatar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.