18SX: [Video] Padah tonton Tarian Bukan-Bukan Di Webcam.. Jom Terjah!!

Terkini!! Keputusan Suku Akhir Kedua Piala Malaysia... Jom Terjah!!(1) LIONS XII 2-0 PAHANG (2)

(3) SELANGOR 2-1 JOHOR FC (1)

(2) N.SEMBILAN 1-3 ATM (3)

(2) KELANTAN 2-2 FELDA UNITED (1)

(*) Keputusan Suku Akhir Pertama


Subhanallah!! (Gambar) Fenomena Halo Berlaku di Lembah Klang, Sebelum Nie Di Alor Setar.. Jom Terjah!!

Fenomena Halo
Fenomena halo adalah lingkaran cahaya yang terbentuk 
seperti pelangi yang mengelilingi Matahari
 
KUALA LUMPUR - Orang ramai di sekitar Lembah Klang dapat menyaksikan fenomena Halo hari ini.

Halo merupakan fenomena semulajadi yang berupa lingkaran cahaya di sekitar matahari atau bulan yang kadang kala boleh berlaku pada sumber cahaya lain seperti lampu jalan.

Ya Allah Ya Rabbi : Ini Videonya - Pelakon Comel Heroin Drama “Vanilla Coklat” Persembahkan Tarian Tanggo Paling Menghairahkan.. Jom Terjah!!!

 Mungkin kerana tajuk video yang agak jarang di-google oleh kita, ramai yang tidak tahu bahawa Izara Aishah pernah membuat persembahan tarian Tango seksi ketika dia masih belajar di Sunway University. 

Video ini dimuat-naik pada 14 Mac 2011 dan sudah lebih satu tahun video ini di laman Youtube. Dan ya, ramai yang tidak tahu mengenainya bukan?Video Penuh: Bahas Bajet: DS Anwar Tempelak Defisit Melampau PM Haji Najib Sebanyak RM22 Bilion, PM Gagal Hadir.. Jom Terjah!!!


Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim berkata, berlaku defisit sebanyak RM21.6 bilion dalam perbelanjaan Bajet 2013 disebabkan banyak ketirisan urus tadbir negara.
“Jika diperhatikan, sejak Najib Altantuya menjadi Menteri Kewangan, saya khuatir keghairahan berbelanja ini sudah menjadi penyakit dan ketagihan,” katanya pada perbahasan Bajet 2013 di Parlimen semalam.

(Gambar) Penyakit Latah Gagalkan Usaha Perompak Menyamun Barangan berharga Nenek Berusia 85 Tahun.. Jom Terjah!!!

Nenek melatah lawan penyamun
Keadaan mulut mangsa.
 
PENDANG - Setengah jam bergelut dalam kelambu, akhirnya perompak yang tidak tahan dengan latah dan jerit pekik seorang warga emas terus cabut lari dan meninggalkan mangsanya yang cedera.

Kamaliah Ismail, 85, cedera di mulut, kerongkong dan telinga manakala tangan dan badan mengalami lebam-lebam setelah dicucuk menggunakan batang besi dalam kejadian rompakan di rumahnya dekat Kampung Air Puteh Dalam dekat sini awal pagi, Sabtu lalu.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.