Hangat!!! Kolej Universiti Insaniah (KUIN) Catat Sejarah Tersendiri Selepas Pemerintahan Kerajaan Baru.. Jom Terjah!!!


Salam,

Tidak pernah dalam sejarah Insaniah jumlah begitu sedikit.

Zaman Ust azizan pun teruk-teruk  900+. Makna nya rakyat dah mula memahami kemelut Insaniah ini tidak akan di selesaikan. Kesian lah sebab dengan 500+ pelajar ramai lah pensyarah2 akan lapang masa dan menepati slogan BN menang Kedah senang.

Hangat!! Kini Gelombang Penyokong Mursi Sedang Banjiri Bulatan Rabiah.. Jom Terjah!!

Penyokong Presiden Mesir Muhammad Mursi solat berjamaah bermohon untuk menyelamatkan presiden Islam tersebut di Lapangan Masjid Raba El-Adwyia, Kaherah, Rabu (3/7). (REUTERS/Khaled Abdullah )
 
Suasana kota Kaherah pada Khamis pasca-penggulingan Presiden Mohammad Mursi secara relatifnya tenang, namun warga Ikhwanul Muslimin pendukung Mursi bergelombang menuju Bundaran Masjid Rabiah Adawiyah, Kaherah Timur.

Gelombang massa dari Ikhwanul Muslimin itu mulai datang pada petang Khamis waktu tempatan.

"Mursi pahlawan kami, Badie pemimpin kami," teriak orangramai, merujuk pada penggulingan Presiden Mursi dan penangkapan terhadap Mursyid/Pemimpin Tertinggi Ikhwanul Muslimin, Mohammad Badie.

Hangit!! Apakah Sejarah Lunas Akan Berulang Di PRK Kuala Besut.. Ramadhan Beri Kelebihan.. Jom Terjah!!PUTRAJAYA: Pilihan raya Kecil (PRK) Dun Kuala Besut, Terengganu akan berlangsung dalam bulan Ramadan yang mana penamaan calon pada 12 Julai dan hari mengundi 24 Julai ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.