BERAPI!!! Rahsia Ketua Polis Negara Terbongkar Jua Akhirnya, Pelan Bawa DS Anwar Ke Istana Negara Selepas PRU 13 Turut Terdedah... Jom Terjah!!!


PERAK 12 MAC: Ketua Polis Negara sendiri akui Pakatan Rakyat ada kemungkinan besar tawan Putrajaya, dedah Pengerusi Biro Penerangan KEADILAN, Dr Muhammad Nur Manuty.

Manuty mendedahkan maklumat tersebut dalam ceramahnya ketika sesi Jelajah Merdeka Rakyat di Lumut, Perak kelmarin.

Katanya, Tan Sri Ismail Omar yang memegang jawatan Ketua Polis Negara sejak 2010, secara terbuka mengakui keupayaan Pakatan Rakyat menawan putrajaya.


Terdesak!!! Video Panas Berapi: BN Lawan PR Sebelum PRU 13, Siapa Lebih Hebat? Jom Terjah!!!A) VIDEO PRO BN


*by Encik Mansuh•1 week ago• Ditonton = 55,247 Like = 798 Unlike = 3,207

Berapi!!! Pelakon Filem Popular Yang Selalu Pegang "Watak Jahat' Turut Sertai Pakatan Rakyat, Siapa Beliau.. Jom Terjah!!SEBELUM ini kita sering melihat wajah Abu Bakar Juah, 59, di kaca televisyen melakonkan watak antagonis. Sekarang ini, wajah yang cukup dibenci suatu ketika dulu sewaktu melakonkan watak Agus dalam drama Pak Tua sekitar 1980-an adalah seorang usahawan yang berjaya.

Menurut Abu Bakar, sebelum bersara daripada Jabatan Penjara Taiping sebagai Pengarah Kanan Penjara pada tahun 2005, dia bercadang untuk menternak lembu dan ayam di kampung halaman di Kati, Kuala Kangsar, Perak.

Namun hasratnya untuk menjadi peladang tidak kesampaian. Atas galakan isteri, Rusidah Mohd. Yassin, 50, dia memohon lesen untuk membuka syarikat perkhidmatan kawalan keselamatan.

Berdasarkan latar belakangnya yang telah 34 tahun berkhidmat dengan Jabatan Penjara Malaysia, permohonannya diluluskan.

“Alhamdulillah, permohonan saya untuk membuka syarikat perkhidmatan kawalan keselamatan mendapat kelulusan. Selalunya hanya tentera atau polis bersara sahaja yang menjalankan perniagaan sebegini.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.