Hangat!!! Benarkah Pesuruhjaya PAS Kedah, Datuk Amirudin Hamzah Tolak Jawatan? Berita Dah Mula Tersebar, Jom Terjah!!!
Selepas Mazlan Aliman melepaskan jawatannya sebagai Ahli Jawatankuasa (AJK) PAS Pusat, seorang lagi pemimpin Datuk Amirudin Hamzah menolak jawatan pesuruhjaya Kedah yang ditawarkan kepadanya.
Menurut sumber, Amirudin sudah menghantar surat memaklumkan perkara itu kepada Ibu Pejabat PAS yang beliau tidak menerima tawaran itu.
Amirudin yang juga bekas AJK PAS Pusat sejak beberapa penggal lalu turut tewas dalam pemilihan baru-baru ini apabila perwakilan hanya memilih calon dalam 'cai' kumpulan konservatif.

HOT!!! Inilah Punca Mazlan Aliman Letak Jawatan AJK PAS Pusat.. Jom Terjah!!!KUALA LUMPUR: Pengerusi Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (Anak), Mazlan Aliman meletak jawatan selaku Ahli Jawatankuasa (AJK) PAS Pusat bagi sesi 2015-2017 berkuatkuasa serta merta.

Walaupun mengakui kekalahan beberapa rakan seperjuangannya dalam pemilihan awal bulan ini merupakan titik hitam dalam hidupnya, Mazlan berkata peletakan jawatannya tiada kaitan dengan perasaan kecewa terhadap perkara itu.

Retak Menanti Belah: Sebab Setiausaha PAS Pulau Pinang Dihenti Kerja Oleh Kerajaan DAP.. Jom Terjah!!!
GEORGE TOWN: Kemelut DAP-PAS semakin meruncing apabila Setiausaha PAS Pulau Pinang yang berkhidmat sebagai Pegawai Penerangan gred S41 dalam kerajaan negeri telah diberhentikan kerja berkuat kuasa Jumaat lepas. 

Notis bertarikh 12 Jun dari Pejabat Setiausaha Kerajaan negeri itu telah dihantar dengan tangan kepada Mohd Fadzil Kemi yang memegang jawatan sebagai Pegawai Penerangan kepada Pejabat Ketua Menteri Pulau Pinang. 

Setiausaha Kerajaan Negeri Datuk Seri Farizan Darus yang mengesahkan notis tersebut berkata beliau yakin notis itu telah diterima oleh Mohd Fadzil pada Jumaat lepas kerana telah dihantar dengan tangan. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.