LIVE!! DS Anwar Mula Memberi Ucapan..Jelajah Merdeka Rakyat di Kampung Rim, Jasin, Melaka (Tempat Samseng UMNO Mengganas).. Jom Ikuti!!

LIVE!! Jelajah Merdeka Rakyat di Kampung Rim, Jasin, Melaka. Jikalau anda semua ingat di Kampung Rim, Jasin inilah samseng-samseng Umno mengganas. 

PANAS!!! Laman Web Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) Siarankan Syarahan Ustaz Azhar Idrus.. Rupa2Nya "DIGODAM" Hacker.. Jom Terjah!!


Laman web Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan menjadi sasaran penggodam dalam satu kejadian yang dikesan pada malam tadi.

Penggodam berkenaan, yang memperkenalkan diri sebagai Sofea Hana, menukar laman utamanya dengan satu video yang menunjukkan satu syarahan oleh penceramah popular Azhar Idrus.

Turut dimuatkan adalah sepotong hadis riwayat Imam Muslim berhubung bahaya fatwa oleh orang jahil.

Kena Tahu!!! Hukum Menyambut Tahun Baru Cina - Ustaz Azhar Idrus


Apa Hukumnya?? Ikuti Penjelasan Yang Berbahagia Ustaz Azhar Idrus


Terkini!! Berapa Bayaran Untuk PSY, Penyanyi" Oopa Gangnam Style" Untuk Menyanyi Di Rumah Terbuka Anjuran BN Di Pulau Pinang?? Jom Terjah!!


PSY BAKAL HADIR RUMAH TERBUKA TAHUN BARU CINA 2013 ANJURAN BARISAN NASIONAL


Bintang pop Korea yang popular dengan lagu Oopa Gangnam Style, Psy dijangka hadir membuat persembahan di rumah terbuka anjuran Barisan Nasional sempena sambutan Chinese New Year.

Rumah terbuka ini akan berlangsung pada 11 Februari ini di Han Chiang High School, Pulau Pinang bermula jam 10.00 pagi dan turut dihadiri Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.