Terkini!!! Deejay Radio, Nasa Bersama Tiga Anaknya Kemalangan, Kereta Rempuh Mati Lembu Melintas.. Jom Terjah!!!

Post image for EKSLUSIF! DEEJAY NASA TERLIBAT KEMALANGAN, LEMBU MATI DIREMPUH
Deejay radio Astro, Nasa mengalami kemalangan jalan raya apabila kereta pacuan empat roda Mitsubishi Triton di pandunya terlanggar seekor lembu di Desa Coalfield, Sungai Buloh, dekat sini kira-kira pukul 5 pagi Khamis.

Nasa atau nama sebenarnya Nasaruddin Abdul Karim, 48, berkata, pada waktu kejadian, dia dalam perjalanan dari rumahnya di Puncak Alam, Shah Alam, untuk menghantar tiga anaknya yang bersekolah di Kampung Baru, dekat sini.

Terbongkar Lagi!! Selepas Menteri, DS Nazri Aziz Ada Lagi Menteri Lain Yang Melantik Anak Menantu Pegang "Jawatan Yang Diwartakan".. Jom Terjah!!!

Masih ada ahli keluarga sesetengah anggota pentadbiran Najib dibayar kementerian, bercanggah dengan arahan Putrajaya bahawa mereka hanya boleh bekerja di kawasan Parlimen.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Shahidan Kassim mempunyai anak perempuan yang bekerja di pejabatnya sementara menantu Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Tajuddin Abdul Rahman turut bekerja dengannya.

Shahidan enggan memberikan komen apabila ditanya oleh The Malaysian Insider.

“Tiada sesiapa yang bercakap mengenai perkara ini dan saya juga tidak mahu bercakap mengenainya,” katanya apabila ditemui di Majlis Rumah Terbuka Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya semalam.

Apabila ditanya lagi sama ada anak perempuannya Nur Shafizah adalah setiausaha sulitnya satu “jawatan yang diwartakan”, Shahidan mengulangi tidak mahu bercakap mengenainya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.