Hangat!!! (Gambar) Ibu Tunggal Dicekup Dalam Serbuan 11.30 Pagi.. Apa Nak Jadi Nie... Jom Terjah!!!BESUT– Dua individu termasuk seorang wanita ditangkap kerana tidak berpuasa dan makan secara terbuka di tempat awam pada bulan Ramadan serta menjual makanan kepada orang Islam tidak berpuasa, kelmarin.

Pegawai Agama Daerah, Azmi Tengah berkata, ibu tunggal berusia 40-an itu diberkas di rumahnya di Kampung Gertak Seratus, Kuala Besut oleh sepasukan anggota Penguat kuasa Syariah Pejabat Agama Daerah Besut setelah mendapat maklumat orang awam.

Menurutnya, dalam serbuan kira-kira jam 11.30 pagi itu, wanita terbabit dipercayai sedang menjual nasi bungkus kepada beberapa pelanggan di rumahnya.

HOT!! Kontroversi Rakaman Video Sambut Aidilfitri Bersama Anjing : Chetz Yusof @ Maznah Dibebaskan... Jom Terjah!!!


SEGAMAT – Pelatih anjing, Maznah Mohd Yusof, 38, yang menimbulkan kontroversi dengan rakaman video sambutan Aidilfitri bersama anjing di laman sosial YouTube, dibebaskan dengan bon jaminan mahkamah di Ibu Pejabat Polis Daerah Segamat.
Ketua Polis Daerah Segamat Supt Mohd Kamil Sukaimi berkata wanita itu dibebaskan pada pukul 2.20 petang selepas Mahkamah Majistret di sini memberikan bon jaminan pada tengah hari Jumaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.