Meletop!!! Anak Perempuan Amy Search Bogel Lagi? Jom Terjah!!


Nampaknya Nabila Huda tidak pernah serik dengan kritikan yang dilemparkan peminat di laman Instagram-nye mengenai isu berbikini. 
Baru-baru iniNabila Huda dilihat bersama Nita Hamzah telah bercuti di Pulau Mabul, Semporna, Sabah. Mereka berdua kelihatan rapat melakukan aktiviti yang sama seperti snoorkling dan scuba diving. 
Lagi gambar selepas ini.

Video Gempar : Inilah Wajah Pembantu Rumah Dera Bayi Dipenjara 20 Tahun.. Jom Terjah!!Nina Suraya Sulaiman mengucup anaknya Mohamed Hareez.
YulianaKUANTAN - Mahkamah Sesyen di sini hari ini menjatuhkan hukuman penjara sejumlah 20 tahun ke atas seorang pembantu rumah warga Indonesia selepas mengaku bersalah terhadap dua pertuduhan mendera seorang bayi lelaki berusia empat bulan, Jumaat lalu.


Hakim Mohd Azhar Othman memutuskan hukuman itu memandangkan kesalahan yang dilakukan Yuliana, 23, amat serius dan mendatangkan kesan besar bukan sahaja kepada keluarga mangsa tetapi masyarakat di seluruh dunia.
"Perbuatan kamu telah menyebabkan masyarakat menjadi takut dan tidak tenteram apabila meninggalkan anak kepada pembantu rumah.

GEMPAR!! Gambar2 & Video: Kejadian Banjir Kilat Yang Melanda Puchong, Ribuan Kenderaan Terperangkap.. Jom Terjah!!

PUCHONG — Hujan lebat sejak jam 4 petang tadi menyebabkan banjir kilat di sekitar Puchong mengakibatkan kenderaan terperangkap di Lebuhraya Damansara Puchong berhadapan pusat membeli belah, IOI Mall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.