Panas!! (Gambar 18SX) Bung Moktar Ditemani Isteri Muda Jelita Di Hari Penamaan Calon P187 Kinabatangan.. Jom Terjah!!


Zizie Ezette bergambar di hari penamaan calon suaminya di Kinabatangan, Sabah. Gambar penuh selepas ini.

Bekas Timb Pengarah Pejabat Pembangunan Negeri Kedah Serah Borang Ahli PAS Seumur Hidup Kepada MB Kedah.. Jom Terjah!!- Tuan Haji Abdul Halim Bin Said -

Jawatan Terakhir Beliau ialah Timbalan Pengarah Pejabat Pembangunan Negeri Kedah di Bawah Jabatan Perdana Menteri

HOT!!! Calon BN Marah di Sabotaj: "Watikah Saya Di Rompak".. Jom terjah!!!


KUALA LIPIS – Calon Barisan Nasional (BN) untuk Pilihan Raya ke-13 bagi kerusi Parlimen Lipis yang digugurkan pada saat akhir walaupun setelah menerima watikah pencalonan menyatakan kesedihan dan marah dengan apa yang berlaku namun tetap reda.

Bekas pensyarah, Datuk Dr Mohamad Shahrum Osman, berkata, beliau berasa marah dan dukacita kerana watikah yang sudah ada dalam tangannya bertukar tangan dengan menggunakan teknik sabotaj.

Terkini!!! Jom Lihat Siapa Lagi Bakal Dipcecat PM Hj Najib Selepas Naib Ketua Wanita UMNO.. Jom Terjah!!!

Najib Razak dan Muhyuddin Yassin tegas mengatakan mana-mana ahli Umno yang bertanding akan dipecat dari Umno. Menurutnya mereka yang bertanding menentang Umno adalah pengkhianat dan sebagai pengkhianat mereka harus dipecat kerana akan merosak parti.
Johan: Khianat?

Katanya lagi parti tidak ingin kepada orang yang mengkhianati parti.

Najib berkata demikian merujuk kepada empat orang ahli Umno yang bertanding atas tikit bebas. Antara mereka ialah Naib Ketua Wanita Umno, Kamalia Ibrahim, bekas timbalan menteri Shariff Omar dan bekas seorang Exco Kedah masa BN memerintah, Fadzil Hanafi.

Muhyuddin Yassin lebih awal mengumumkan yang Kamalia dipecat dari Umno. Tindakan Najib dan Muhyuddin itu adalah menurut undang-undang parti dan ia bagi menjaga maruah dan martabat parti. Ahli parti akan tabik di atas keberanian dan ketegasan terhadap sesiapa bersalah tanpa mengambil kira situasi pilihan raya. Surat pemecatan mereka akan dikeluarkan Isnin nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.