Berapi Sesangat: 18SX: Siapakah Bekas Menteri Yang Dikatakan Terbang Bersama Selebriti Jelita Ke London?? Jom Terjah!!!Zubir MY kembali lagi dengan gossip yang akan membuatkanRozita Che Wan dan mereka yang berkaitan tidak senang duduk. Kali ini dengan bukti nyata, khabarnya.
Menulis tulisan Zubir MY menerusi Berita Harian semalam, ada sumber memaklumkan kepada beliau yang Rozita Che Wan bukan hanya terbang bersama adiknya ke London, UK.

Makin Berapi!!! TERKINI! Rafizi Bakal Ke Hong Kong! Nazri Aziz Makin Tertekan Dengan Isu Hubungan Rahsia Dengan Jutawan Balak Sabah.. Jom Terjah!!Berikutan pendedahan KEADILAN mengenai hubungan rahsia antara Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Nazri Aziz dengan jutawan balak Sabah, Michael Chia, Pengarah Strategi KEADILAN, Rafizi Ramli sebentar tadi membuat laporan rasmi kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi mendesak kertas siasatan dibuka terhadap Chia dan ketua menteri Sabah, Musa Aman.

Rafizi sendiri akan terbang ke Hong Kong minggu depan bagi meminta kertas siasatan yang didakwa sudah ditutup oleh badan anti rasuah negara itu, Independent Commision Against Corruption (ICAC) seperti yang didakwa Nazri.

Inilah Gambar Anggota Bomba Yang Disambar Api Bila Tangki Minyak Selinder Meletup, 10 Anggota Bomba Cedera, 5 Serius.. Jom Terjah!!!AZMI (kanan) melawat anggotanya yang parah ketika dirawat di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu semalam.


SEORANG anggota bomba berada dalam keadaan cemas setelah api menyambar pakaiannya di Kawasan Perindustrian Pengkalan Chepa, Kota Bharu semalam.


KOTA BHARU - Operasi memadam kebakaran oleh sepasukan anggota bomba di sebuah kilang tayar yang tidak beroperasi di Kawasan Perindustrian Pengkalan Chepa dekat sini bertukar malang apabila 10 orang daripada mereka mengalami kecederaan.
Kejadian tersebut berlaku kira-kira pukul 8 pagi semalam apabila sebuah tangki minyak silinder yang terletak di bahagian belakang kilang tersebut tiba-tiba meletup sehingga menyebabkan api menyambar anggota terbabit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.