HOT!! MB Kedah Umum 413 Projek Bernilai RM33.46 Juta Ditawarkan Kepada KontraktorALOR SETAR, 3 Jun -- Kerajaan Kedah mempelawa kontraktor kelas D1 untuk memohon projek-projek yang keseluruhannya bernilai lebih RM33.46 juta, yang ditawarkan menerusi pakej rangsangan ekonomi khusus untuk kumpulan itu.

Menteri Besar, Muhammad Sanusi Md Nor, berkata sebanyak 413 projek ditawarkan untuk kumpulan kontraktor yang sebelum ini dikenali sebagai kontraktor kelas F dan pemberian projek akan dibuat secara undian.

"Undian untuk kerja-kerja ini akan dibuat bermula 9 Jun dan kontraktor kelas D1 boleh mula mendaftar secara dalam talian di laman sesawang Pejabat Kewangan negeri bermula 12.01 tengah malam ini.

Al Fatihah; Meninggal Dunia Selepas Terlibat Kemalangan di KM. 84.1 Lebuhraya Utara Selatan Arah UtaraSUNGAI PETANI - Seorang penunggang motosikal maut selepas terlanggar segi tiga amaran dalam kemalangan di Kilometer 84.1 Lebuh Raya Utara Selatan arah utara 8.40 pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, mangsa yang bergerak dari arah Plaza Tol Sungai Petani Utara ke arah Plaza Tol Gurun terlanggar objek segi tiga amaran milik sebuah treler yang diletakkan di lebuh raya berkenaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.