Fuhhh!!! DAP Menang Dengan Majoriti Sama di Bukit Gelugor.. Jom Terjah!!!

Setakat jam 6.30 petang, Ramkarpal Singh memperoleh 5,478 undi dengan jumlah pengundi tidak rasmi yang keluar menunaikan tanggungjawab adalah 56%. – Gambar fail The Malaysian Insider, 25 Mei, 2014.Setakat jam 6.30 petang, Ramkarpal Singh memperoleh 5,478 undi dengan jumlah pengundi tidak rasmi yang keluar menunaikan tanggungjawab adalah 56%. – Gambar fail The Malaysian Insider, 25 Mei, 2014.Calon DAP, Ramkarpal Singh mengekalkan kerusi kemenangan dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Bukit Gelugor dengan jumlah majoriti hampir sama tahun lepas walaupun jumlah pengundi merosot, menurut keputusan tidak rasmi.
Ketua komunikasi parti, Ng Wei Aik berkata DAP menerima 43,500 undi manakala tiga lagi calon Bebas memperoleh 1,500 undi keseluruhan.
Jumlah pengundi tidak rasmi yang keluar menunaikan tanggungjawab adalah 56%.

Al-Fatihah: Pelumba Cub Prix Negara, Husni Aizat Terlibat Dalam Kemalangan Dan Meninggal Dunia...


KOTA TINGGI - Pelumba motosikal (Cub Prix) Husni Aizat Abdul Malik, 20, maut selepas terlibat dalam kejadian kemalangan di Jalan Tanjung Buai-Teluk Sengat kira-kira jam 8.30 pagi tadi.

Dalam kejadian itu, mangsa menunggang motorsikal jenis Modenass Kriss dalam perjalanan ke rumah ibu bapanya yang terletak di Felda Air Tawar 1.

Fuhhh!!!! Live Streaming FINAL Thomas Cup 2014: Malaysia vs Japan... Jom Terjah!!!!

PIALA-THOMAS
Siaran langsung perlawanan akhir badminton piala thomas 2014 akan di siarkan di astro arena 801 dan juga di rtm tv1.anda boleh menonton perlawanan akhir piala thomas 2014 ini secara live streaming melalui laman yang telah admin sediakan di bawah ini.hanya klik link tersebut dan masuk ke rtm tv1 dan tonton.
Perlawanan akhir piala thomas 2014 akan berlangsung pada jam 5.30 petang ini masa malaysia.
Perlawanan ini merupakan sejarah perlawanan badminton piala thomas buat julung kalinya malaysia menentang jepun dalam perlawanan akhir.dan jepun juga telah melakarkan sejarah sejak 64 tahun yang lalu iaitu telah berjaya beraksi di final piala thomas dan juga telah menumpaskan gergasi badminton dunia iaitu pasukan dari china.
lee_chong_wei_thomas_cup
Apa pun perlawanan akhir piala thomas 2014 ini akan menjadi tumpuan seluruh dunia terutama dari Jepun dan juga Malaysia. Kepada anda semua dan juga diri admin sendiri supaya memberikan sokongan padu pada pasukan badminton negara kita.
Masuk sini untuk menonton secara live streaming Malaysia vs Japan: http://live-tv-from-myinfo4u.blogspot.com/

Piala Thomas: Akhirnya Menteri Berterima Kasih Kepada Astro, Kenapa? Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: RTM melalui saluran TV1 akan menyiarkan secara langsung perlawanan akhir Piala Thomas antara Malaysia dan Jepun pada pukul 5.30 petang esok dari Stadium Tertutup Siri Fort, New Delhi, India.

Ketua Pengarah Penyiaran, Datuk Norhyati Ismail berkata perlawanan final tersebut dapat disiarkan secara langsung selepas stesen televisyen berbayar, Astro, bersetuju memberikan hak siaran kepada RTM.

Terkini!!! KEPUTUSAN LIGA SUPER 24/5/14.. Jom Terjah!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.