Keputusan Penuh Liga Super - Kedah Bakal Tersingkir Dari Liga Super.. Jom Terjah!!!KEPUTUSAN PENUH LIGA SUPER 3 JULAI 2012 | Salam sejahtera semua.perlawanan liga super malaysia pada 3 julai 2012 hari ini hanya 6 perlawanan sahaja yang telah dipertandingkan dan 12 pasukan kesemuanya.kesemua perlawanan akan berlangsung pada jam 8.45 malam ini kecuali sarawak vs t-team iaitu pada jam 8.15 malam ini.

Apa Sudah Jadi Dengan Situasi Rumahtangga Erra Fazira?? Rahsianya Terkunci Rapat Walaupun Terlalu Tertekan.. Jom Terjah!!


Erra Fazira tetap dengan prinsip tidak akan sesekali berkongsi mengenai kisah rumahtangganya kepada umum kerana ia akan mengeruhkan lagi keadaan. Foto MUHAMAD SYAMIL.
SHAH ALAM: Pelakon jelita, Erra Fazira tetap berpegang teguh dengan prinsip tidak akan berkongsi mengenai kisah rumah tangganya kepada umum kerana ia akan mengeruhkan lagi keadaan.
Erra berkata, dia akan terus berdiam diri kerana bimbang kenyataannya nanti akan disalah ertikan oleh sesetengah pihak yang akan membawa kepada masalah yang lebih besar.
"Saya akan terus berpegang kepada kata-kata saya sebelum ini dan akan terus berdiam diri daripada meluahkan mengenai perihal rumah tangga saya," ujarnya selepas ditemui semasa pelancaran drama bersiri Mana Hilangnya Juwita di sini, Isnin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.