(BERAPI) Menyentuh Kalbu!!! Gambar Ini Amat Banyak Maknanya Buat Ummat Manusia.. Tokoh Ulamak Sejagat!!!


Abg & Adik ♥♥♥♥
Dato'Haron Din dan Dato'Hassan Din Al Hafiz.
Ulamak Kesayangan Ummah.

Terkini!! Mantan MB Kedah, DS Ustaz Azizan Diziarahi Presiden PAS... Esok Akan Jalani Pembedahan Potong Kedua Kaki Elak Jangkitan Merebak.. Doakan Yang Terbaik..Presiden Pas Datuk Seri Hadi Awang beredar dari bilik CCU selepas menziarahi Azizan di Hospital Pulau Pinang
ALOR SETAR: Bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak dijadualkan menjalani pembedahan memotong kedua-dua belah kakinya di Hospital Pulau Pinang pada Jumaat.
Bekas Setiausaha Akhbarnya, Mohd Helmi Khalid berkata doktor telah memberitahu ahli keluarganya bahawa kaki Azizan perlu dipotong bagi mengelakkan jangkitan di kaki beliau merebak ke bahagian anggota badan yang lain.
"Doktor menasihatkan supaya kedua-dua belah kaki Azizan dipotong dari bawah paras lutut. Kedua-dua isteri dan anak-anak beliau akur dengan nasihat itu selepas perbincangan dilakukan," katanya ketika dihubungi.

Hot Terkini!! Apa Sebenarnya Yang Dimahukan Azmin Ali Dalam Waktu Ini? Jom Terjah!!!


PETALING JAYA: Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Mohamed Azmin Ali akan tampil memberikan penjelasan berhubung kenyataan sinis yang kononnya ditujukan kepada penasihat parti itu, Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam laman Twitter miliknya Selasa lalu.

Panas!!! Siapa Yang Tipu Kertas Undi Ditemui Dalam Peti Undi Kawasan Lain, Laporan Polis Dibuat.. Jom Terjah!!!

Pemuda PAS Johor hari ini membuat laporan polis ke atas penemuan beberapa kertas undi dari kawasan DUN Nusa Jaya dalam satu peti undi dari kawasan berlainan.

Ketua pemuda PAS Johor Khairul Faizi Ahmad yang merupakan ejen pengiraan undi untuk kawasan DUN Mahkota menemui perkara itu ketika penjumlahan dijalankan untuk pengundian awal pada 5 Mei.

Khairul Faizi, yang membuat laporan di balai polis Kluang berkata para ejen mengesan perkara itu apabila mendapatai nama calon PAS untuk Nusa Jaya, Salahuddin Ayub di kertas undi tersebut.

Mahkota terletak dalam kawasan parlimen Kluang manakala Nusa Jaya terletak dalam kawasan parlimen Gelang Patah.

Katanya, ejen terbabit mengemukakan bantahan kepada pegawai Suruhanjaya Pilihan Raya dan menuntut agar undi tersebut dikira untuk kerusi Nusa Jaya.

Allahu Rabbi!!! (Gambar2) Lebih 120 Ribu Rakyat Malaysia Membanjiri Himpunan "Pidato Suara Rakyat Suara Keramat - TOLAK PENIPUAN PRU13".. Jom Terjah!!!Akhabar online, Malaysiakini menganggarkan 120,000 orang hadir di dalam perhimpunan "Pidato Suara Rakyat Suara Keramat - TOLAK PENIPUAN PRU13" yang diadakan malam tadi, satu perhimpunan terbesar Pakatan Rakyat berbanding perhimpunan-perhimpunan lain mutakhir ini.
Kesesakan lalulintas dari Kelana Jaya sehingga sejauh tol NPE berhampiran Sunway. Menurut Peta Trafik Google, seluruh Petaling Jaya mengalami kesesakan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.