Terkini!! Apa Kata Menteri TV Hijrah Bilamana Pelakon Rosyam Noor Timbulkan Kontroversi Isu Yang Menyentuh Sensitiviti Agama.. Jom Terjah!!


Lawak Rosyam Nor Di Anugerah Skrin 2012 Timbulkan Kontroversi

Lawak Rosyam Nor Di Anugerah Skrin 2012 Timbulkan Kontroversi | Nampaknya selain daripada kehambaran Anugerah Skrin 2012, satu lagi topik hangat yang dibincangkan pengguna internet Malaysia seperti Facebook, di mana lawak yang dibuat oleh Rosyam Nor ketika menjadi salah seorang penyampai anugerah. Rosyam Nor telah berganding bahu dengan Erra Fazira dan beliau membawakan watak Captain Hook.

Lawak yang dibuat oleh Rosyam Nor seolah-olah menyindir TV Al-Hijrah. Namun segelintir pihak menyatakan yang Rosyam Nor tidak sensitif dan telah menghina Islam. Di bawah ialah petikan lawak yang dibuat oleh Rosyam Nor:
"Nasib baik kita kat TV3 boleh cuit-cuit, kalau dekat TV Al-Hijrah Cuit un tak boleh"

Panas & Memalukan: Tiga Anggota Polis Didakwa Merogal Seorang Pekarja Kedai Makan Di Balai Polis.. Jom Terjah!!![DIKEMAS KINI] BUKIT MERTAJAM - Seorang pekerja kedai makan warga Indonesia mendakwa dia dirogol tiga anggota polis di sebuah balai polis dekat sini semalam.
Mangsa berusia 25 tahun mendakwa ditahan tiga anggota polis berusia lingkungan 20-an sehingga 30-an pada jam 6.20 pagi berhampiran  pasar raya Pacific, Perai dan dibawa ke balai polis.
Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abd Rahim Hanafi yang dihubungi berkata, pihaknya akan mengambil tindakan tegas mengikut lunas perundangan jika benar dakwaan itu.

Panas!!! Video & Gambar2: Jelajah Merdeka Rakyat DS Anwar Ibrahim di Terengganu, Hanya 25 Orang Puak Perkasa Bantah.. Jom terjah!!


Jelajah Merdeka Rakyat Pasar Teluk Ketapang Seberang Takir 
Kuala Terengganu : 9-11-2012Setelah semalam, Jelajah Merdeka Rakyat berada di dua kawasan parlimen di Wilayah Persekutuan, malam ini Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim dijangka sekali lagi akan menyampaikan ceramah bersama beberapa pimpinan Pakatan Rakyat di peringkat persekutuan dan negeri.


Kronologi: Roboh Binaan 'HARAM' Di Sg.Gelugor Selepas 5 Tahun Jiran Adu, Siapa Harus Dipersalah??SEKUMPULAN Direktoran Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP) kelmarin menjadi mangsa keganasan 10 pemuda - dipercayai penyokong Umno - gara-gara mahu merobohkan sebahagian binaan tambahan tnpa kebenaran membabitkan sebuah rumah milik Melatu di Sungai Gelugor, Sungai Pinang.

Seorang pemandu jentera turut dikasar selain cermin jenteranya dipecah oleh pemuda-pemuda misteri berkenaan.

Kekecohan yang berlaku kira-kira jam 10.00 pagi itu tergendala sehinggan jam 11.30 pagi sebeum menerima campurtangan polis.

Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.