Terkini!!! (Kemaskini) Keputusan Undian Sayap Umno, Shahrizat dan Khairy Pertahan Jawatan, Mas Ermieyati Ketua Puteri UMNO yang baru..Jom Terjah!!!Kulaijaya: Proses Pemilihan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Kulai diteruskan semula selepas ditangguhkan kira-kira sejam akibat masalah teknikal. 

Keputusan itu dibuat oleh Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan UMNO Bahagian Kulai Zaini Rahmat yang berkata, keputusan berkenaan dibuat selepas pihaknya mendapat kebenaran daripada Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013 di peringkat pusat. 


"Saya mengumumkan pemilihan ini disambung semula tanpa perlu melakukan pengundian sekali lagi. 

Terkini!!! PRK N20 Sg Limau - Ketua Polis Negara, TS Khalid Abu Bakar Beri "AMARAN"? Jom Terjah!!


YAN - Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar memberi amaran kepada mana-mana penyokong parti politik agar tidak menimbulkan sebarang provokasi sepanjang tempoh penamaan calon, berkempen dan hari mengundi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau nanti.

Goncang!!! DS Anwar Ibrahim Dah Mula Bagi "Signal Amaran' Kepada MB Selangor, Tunggu Masanya... Jom Terjah!!!

Datuk Seri Anwar Ibrahim mengkritik Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim di forum laporan Ketua Audit Negara,

Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengkritik Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim di depan orang ramai malam tadi dan meminta beliau tidak lagi berbangga dengan lebihan kewangan yang diperolehi tetapi gagal dalam membelanjakannya dengan baik.
Sebaliknya, beliau memuji Ketua Menteri Pulau Pinang,  Lim Guan Eng yang disifatkannya berjaya membawa Pulau Pinang mencapai tahap prestasi terbaik.
Anwar mendakwa, setakat ini Pulau Pinang di bawah pimpinan Lim menunjukkan prestasi yang membanggakan berbanding Menteri Besar Selangor ekoran kelemahan yang dilihat masih belum berjaya diatasi dalam pentadbiran Khalid.

SEDIHNYA!!! (Gambar) Murid Tahun 6 Mati Terjerut Tali Kabel Komputer..


KUALA KRAI – “Pagi tadi adik beritahu saya dia baru belajar buat jerat ayam, namun saya tidak menyangka tidak lama selepas itu menemuinya dalam keadaan  tergantung dengan lehernya terjerut.”

Demikian kata Nor Amira Idayu Yusuf, 15, kakak kepada Muhammad Idham, 12, yang ditemui dalam keadaan leher terjerut pada kabel komputer  yang diikat pada tiang bumbung dapur rumah,  kira-kira jam 9.15 pagi hari ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.