Terkini!!! Semakan Keputusan SPM 2013/2014 Secara Online Dan SMS, Inilah Yang Dinanti2.. Jom Terjah!!!

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SPM 2013/2014 SECARA ONLINE DAN SMS | Tidak kurang 1 bulan setengah lagi KEPUTUSAN SPM 2013 secara rasminya bakal diumumkan. Bagi calon-calon yang menduduki peperiksaan SPM 2013 sudah pasti tidak sabar lagi.Tarikh semak Keputusan SPM 2013 akan diumumkan kemudian berkemungkinan pada 21 March 2014 . Para pelajar dan Ibu bapa di sarankan agar sentiasa dari masa ke semasa mengikuti laman ini untuk mendapatkan maklumat terkini yang akan diupdate.

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SPM 2013/2014 SECARA ONLINE DAN SMS


Cara Semakan Keputusan SPM 2013 melalui Online

GEMPAR!!! (Gambar & Video) Penolong Jurulatih Dan Pemain T-Team Bersumpah Depan Al-Quran Di Hadapan Mat Said... Apa Kata UIA? Jom Terjah!!Seorang pemain dan penolong jurulatih pasukan T-Team malam ini bersumpah dengan Al-Quran di hadapan Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said bagi membuktikan kebenaran insiden kekecohan dalam terowong di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin pada 1 Feb lepas.

Upacara itu dilakukan dalam majlis khas di Hotel Tabung Haji (TH) & Convention Center di sini pada kira-kira 10 malam sempena majlis perjumpaan pegawai dan pemain bola sepak Liga Super, Terengganu dan T-Team.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.