BERAPI!!! Apa kata JURUGAMBAR ASAL Terhadap KEMPEN KU NAN Ini Yang Dikatakan Tipu Pengundi? Jom Terjah!!Gambar ini saya ambil pada 15 Mei 2007...Kesian pengantin... gambar isteri telah ditukar... tak kira lah sape pon yng buat... INI KERJA TAK ELOK.. - Jurugambar Nasrul Effendy

Panas!!! Sedaka Sejahtera Masuk Buletin Utama TV3 Sebentar Tadi, Sebab Apa?.. Jom terjah!!

Pihak admin Sedaka Sejahtera memohon JUTAAN MAAF kepada Tuan Guru Abdullah Saamah, pengasas Pondok Geting Tumpat di atas laporan yang disiarkan adalah tidak TEPAT SAMA SEKALI...

Berita tersebut hanya disalin semula daripada blog SINI


BERAPI!!! Tengku Adnan P125 Putrajaya Semakin Terdesak Sampai TIPU Pengundi Putrajaya? Ini Buktinya, Jom Terjah!!


Gagal menyaingi kehebatan calon PAS parlimen Putrajaya, Husam Musa yang semakin hari semakin gagah melangkah, calon Barisan Nasional (BN) yang terkenal dengan 'gedebenya', siapa lagi kalau bukan Adnan Mansor tergamak menipu pengundi di sana.

Dengan bermodalkan papan tanda gergasi yang dipasang di sekitar pusat pentadbiran kerajaan persekutuan itu, Adnan dengan jelas menipu mempamerkan gambar bagaimana Bantuan Bujang 1Malaysia (BB1M) memanfaatkam golongan itu.

PANAS BERAPI: (Video Lucah) Artis Popular Di Sebelah Ust Azhar Idrus... Jom Saksikan!!!
PRU ke 13 dikatakan ibu segala pilihanraya. Bahang panasnya kian terasa. CD lucah merata-rata, naik malu kat anak bangsa.

Kuliah "Kursus Jenazah" di Putrajaya oleh Ust Azhar Idrus

PANAS!!! VIDEO LENGKAP Debat Nurul Izzah vs Raja Nong Cik.. Jom Terjah!!
PRU 13 - 5 Mei 2013 akan menyaksikan pertembungan P121 Lembah Pantai Nurul Izzah (PKR) penyandang vs Raja Nong Chik (BN).

Pada PRU lepas Nurul Izzah Anwar telah menewaskan KETUA WANITA UMNO Sharizat dengan majoriti sangat besar. Walaupun isu NFC belum wujud ketika PRU12 akan tetapi Shaziat tidak dapat mengalahkan Puteri Reformasi ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.