Gempar 1 Penang!!! (Video & Gambar2) Kereta Baru Ketua Menteri P. Pinang "Dirempuh" Calon Bebas Bagi PRK Bukit Gelugor, Apa Sebenarnya? Jom Terjah!!!


Kononnya menurut pembantu Calon Bebas Bukit Gelugor, Abu Backer telah dilanggar oleh kenderaan rasmi Ketua Menteri Pulau Pinang..

Tapi sebenarnya menurut beberapa saksi dan sahabat yang merakamkan gambar-gambar ini bukannya Kenderaan Guan Eng yang melanggarnya tapi dia sendiri yang merempuh kereta Guan Eng..


Akhirnya!!! Bekas Mufti Perlis, Dr Asri Bebas Tuduhan Mengajar Tanpa Tauliah Oleh Mahkamah... Jom Terjah!!!

Dr. Mohd Asri ketika hadir di Mahkamah Rendah Syariah Gombak pada Selasa.

GOMBAK: Mahkamah Rendah Syariah di sini pada Selasa melepas dan membebaskan bekas Mufti Perlis, Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin daripada tuduhan mengajar agama Islam tanpa tauliah pada November 2009.
Hakim Shaiful Azli Jamaluddin ketika membacakan penghakimannya berkata, pihak pendakwa iaitu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) gagal membuktikan wujudnya kes terhadap tertuduh.

Gempar!!! Ramkarpal Singh Deo Bakal Kecundang Di PRK Parlimen Bukit Gelugor, Dapat Undi Kurang 30%?

Mohamed Nabi Bux yakin dapat 70% undi pada PRK Bukit Gelugor

GEORGE TOWN: Calon Bebas pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gelugor Mohamed Nabi Bux Mohd Nabi Abdul Sathar yakin akan mendapat sehingga 70 peratus undi di kawasan berkenaan.

Mohamed Nabi Bux, 63, berkata beliau bukan sahaja mendapat sokongan daripada orang Melayu di Parlimen Bukit Gelugor malah kaum lain juga memberi maklum balas yang baik sepanjang siri kempennya sejak penamaan calon pada Isnin lepas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.