Gambar 18SX: Ya Allah: Menteri Wanita Malaysia Berbaju Tapi Tayang Puting xxx.. Jom Terjah!!!
Seksinya Menteri Pembangunan Keluarga & Wanita Malaysia ni. Gambar Seksi Najib Nampak Puting ni mungkin dirakam secara tidak sengaja oleh jurugambar yang turut dimuatkan dalam akhbar Sinar Harian hari ini.

Kredit Kerabu Bersuara

Gambar Untuk Tontonan 18SX: Inilah Jadinya Terhadap Datuk Nie... Jom Terjah!!!...

Apa sebenarnya terjadi kepada Bekas EXCO Selangor...
Kalau dah gian sangat nak main pun ajak la kawan-kawan dalam JATI mai keliling sama.
Benda nie bukan boleh sorang2 nooo...

[Ada Video] Pendedahan Terkini!!! Azmin Ali Berkongsi Isteri Dengan Siapa? Jom Terjah...

KITA dah faham sangat taktik blogger dan askar upahan maya Umno untuk meraih sokongan adalah dengan menggunakan fitnah lucah.

Lihat saja baru-baru ini, blogger Umno sebar gambar aksi seks wanita bertudung daripada laman lucah Arab untuk memfitnah kononnya gambar itu merupakan aksi seks pemimpin Parti Islam, PAS rujuk sini [Aksi seks].

Rupa-rupanya kontraktor upahan Umno si Hasan Ali juga menggunakan taktik yang sama untuk meraih sokongan iaitu menggunakan fitnah lucah yang menjijikkan.Dalam salah satu ceramahnya, Hasan Ali begitu bersungguh-sungguh, sampai terjerit-jerit menuduh Azmin Ali berkongsi isteri.

Rumah Pelakon Dan Pengacara Sharifah Shahira Dimasuki Pencuri.. Jom Terjah


Subang Jaya: Pelakon, Sharifah Shahira, kehilangan sejumlah barang kemas dan mata wang Indonesia selepas rumahnya di Taman Melawati, dimasuki perompak malam kelmarin.
Ketika kejadian, pelakon terbabit dan suaminya, Zulkifli Azhari atau Ijoy tidak berada di rumah dan hanya menyedari perkara itu apabila pulang pada jam 2.30 pagi semalam selepas mendapati pintu utama diumpil penjenayah.Difahamkan, ketika kejadian anak dan orang gaji pasangan terbabit berada di rumah tetapi tidur di bilik lain dan mereka tidak menyedari perkara itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.