BERAPI!!! (Video) MB Selangor Buat Hal Lagi... Apa Kata PM Haji Najib Lepas Nie? Jom Terjah!!!
Kerajaan Selangor mengumumkan pemberian bonus sebulan gaji kepada 17,534 kakitangannya sempena Hari Raya Raya Aidilfitri, kata Mohamed Azmin Ali.

Menteri besar Selangor itu berkata, imbuhan tahunan itu akan dibayar pada 9 Julai depan, sebagai menghargai khidmat penjawat awam melaksanakan dasar kerajaan negeri secara profesional dan berintegriti.

AL-Fatihah!!! Ustaz Hasan Alias Al-Hafiz Kembali Kerahmatullah Malam Tadi..


PORT DICKSON – Pemimpin Pas Kawasan Telok Kemang, Ustaz Hasan Alias Al-Hafiz meninggal dunia jam 10 malam tadi di Hospital Port Dickson di sisi isteri dan anak-anaknya.

‎Nama besar ini tidak asing bagi seluruh penggerak jemaah dan pendukung Pas di Negeri Sembilan. ‎

BONGKAR!!! Motif Pertemuan Kumpulan G18 di Rumah MP Tumpat, Dato' Kamaruddin Jaaffar Terdedah Jua.. Jom Terjah!!!

Pertemuan sambil iftar di rumah Kamaruddin.
Malam tadi kumpulan bekas pimpinan Pas yang kalah dalam perebutan jawatan pada muktamar lalu yang menamakan mereka sebagai G18 telah sekali lagi berhimpun sambil berbuka puasa di rumah Ahli Parlimen Tumpat Kamaruddin Jaaffar, di Hulu Kelang.

Pertemuan kali ini agak lebih serius lagi dalam mencari persefahaman untuk menubuhkan parti baru, apabila ia turut sama dihadiri pemimpin DAP dan PKR serta Ngo terkemuka.

TERKINI!!! Dato' Mahfuz Omar Dilantik Semula... Inilah Senarai 24 Portfolio Yang Diputuskan, Jom Terjah!!!SHAH ALAM – Bekas Ketua Penerangan Pas Pusat, Datuk Mahfuz Omar dilantik semula sebagai pengerusi Lajnah Hal Ehwal Parlimen dan ia merupakan salah satu daripada empat lajnah yang mengekalkan pengerusi pada penggal lepas.

Setiausaha Agung Pas Pusat, Datuk Takiyuddin Hassan berkata, selain Mahfuz, tiga lagi lajnah tidak menerima pengerusi baharu iaitu Lajnah Politik dan Pilihan Raya yang dipengerusikan oleh Datuk Seri Abdul Hadi Awang, Lajnah Dakwah oleh Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man dan Lajnah Pendidikan oleh Datuk Mohd Amar Abdullah.

“Disebabkan perubahan agak besar dalam Jawatankuasa Pas Pusat, hampir semua lajnah mendapat pengerusi yang baharu kecuali empat lajnah tersebut. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.