PANAS!!! Ungkapan Ini Penyebab YB Dato' Husam Musa Di Tahan Polis.. Jom Terjah!!!SHAH ALAM - Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa kini ditahan di Balai Polis Ampang dan disiasat di bawah Akta Hasutan.

Perkara itu disahkan beliau menerusi laman mikro Twitter miliknya.

Beliau sebelum itu menerusi SMS kepada wakil media termasuk Sinar Harian Online memaklumkan beliau kini ditahan di balai  polis berkenaan.

LIVE!! (Video & Gambar2) Kemaskini... Perarakan Ke Padang Merbok Sudah Bermula Dari 7 Lokasi Utama, Menteri Pun Ada Kelihatan.. Jom Terjah!!!..


Malaysiakini melaporkan, walau berdepan kesulitan dan amaran keras pihak berkuasa, Pakatan Rakyat meneruskan acara kemuncak perhimpunan 'Black 505' di Padang Merbok, Kuala Lumpur hari ini. 


Kumpulan perserta berkenaan dijadualkan berhimpun di tujuh lokasi utama yang ditetapkan dan akan berarak dari lokasi masing-masing ke padang itu - sebagai tanda bantahan mereka terhadap dakwaan berlakunya penipuan dalam pilihan raya umum lalu.

Tujuh lokasi tersebut adalah di Jalan Pekeliling, ibu pejabat PAS di Jalan Raja Laut, kawasan sekitar Sogo di Jalan Tuanku Abdul Rahman, Jalan Sultan, Brickfields, Universiti Malaya dan Masjid Negara.

Terkini!!! Langsung Suasana Himpunan Blackout 505... Wow!! Sambutan Amat Hebat.. Jom Terjah!!!
Suasana di hadapan Masjid Negara

(Gambar) Suasana Di Padang Merbok Sebelum Bermulanya Black 505.. Jom Terjah!!!Jam 3.00 am / #062213
Terkini di Padang Merbok... lebih 50 orang sudah berada di sana dan bermalam di tempat Parking

LAPORAN MENYUSUL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.