Terkini!!! 3 DUN Terenganu kepada PAS Manakala Labuan, Sg Aceh, Panti kepada PKR.. Jom Terjah!!


KUALA LUMPUR: PAS memutuskan untuk menyerahkan kerusi Parlimen Labuan, DUN Sungai Aceh, Pulau Pinang dan Panti di Johor kepada PKR.
PKR pula menyerahkan tiga DUN di Terengganu iaitu Bukit Besi, Seberang Takir dan Kota Putera kepada PAS.
Manakala kerusi DUN Kota Damansara di bawah Parlimen Subang akan dirundingkan antara PAS dan PKR.

HOT!!! (Video & Gambar) Alhamdulillah, Bekas Menteri Besar Selangor Sertai PAS Bertempat Di Ibu Pejabat PAS Jalan Raja Laut.. Jom Terjah!!


Alhamdulillah baharu sebentar menerima borang keahlian untuk bersama sama PAS dari Tan Sri Muhammad bin Mohd Taib bekas MB Selangor di Pejabat PAS Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur. Marilah kita sama sama mendoakan semoga beliau istiqamah dalam perjuangan ini.

HOT!! (Video) Gambaran Awal MB Johor Bakal Ditalkinkan Di Parlimen Gelang Patah, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!
Setelah Lim Kit Siang berjaya menawan perasaan Cina Johor malam tadi dalam satu perhimpunan di sini, jelas kelihatan beliau bermaksud untuk membantu menembusi populasi Melayu di negeri kelahiran Umno itu untuk Pakatan Rakyat (PR) dalam Pilihan Raya 2013.

Tidak seperti di negeri disebelah utara, parti pembangkang telah berkali-kali gagal untuk menang besar di negeri paling selatan Malaysia itu.

Berapi!! Bila Mana Pemimpin Besar UMNO Mengucapkan 'Goodbye BN', Inilah Terjadi Dalam Sejarah PRU 13.. Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: Sekurang-kurangnya 22 pemimpin dan ahli Umno di seluruh negara menjadi calon bebas apabila mereka tidak bersetuju dengan calon pilihan pucuk pimpinan Umno.

Mengetuai pemberontakan dalaman Umno ini adalah Naib Ketua Wanita UMNO, Datuk Kamilia Ibrahim yang bertanding sebagai calon bebas di Parlimen Kuala Kangsar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.