BERAPI!!! (Gambar) Inilah Wajah Pemimpin Politik Besar Yang Dikatakan 'Ada Hubungan Istimewa' Dengan Selebriti Berstatus Janda.. Jom Terjah!!

Belum usai orang bercakap tentang kisah perpisahan Erra Fazira dan Engku Emran, timbul pula khabar angin mengatakan yang pengacara Primadona itu mempunyai hubungan dengan seorang ahli politik berstatus menteri.


Ahli politik yang dimaksudkan itu adalah Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dan apabila diajukan soalan tentang khabar angin ini oleh wartawan politik, menteri itu pantas menafikan.
Jelasnya, beliau tidak ada kaitan sama sekali dengan Erra Fazira & beliau yang juga Setiausaha Agung Umno itu kelihatan terkejut ketika diajukan soalan tentang hubungan istimewanya itu.

Hangit!!! Inilah Ahli Politik Berusia 30 Tahun Yang Juga Seorang Janda Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang Di Bilik Hotel Jam 1.30 Pagi.. Jom Terjah!!!


KANGAR: Seorang ahli politik ditangkap khalwat bersama dengan seorang lelaki yang sudah berkahwin oleh Jabatan Agama Islam Perlis (Jaips).
Ahli politik itu, 30, yang merupakan seorang janda ditangkap khalwat bersama seorang ahli perniagaan berusia 47 tahun di sebuah bilik hotel dalam satu serbuan pada pukul 1.30 pagi Isnin.

TERKINI!!! DS Anwar Gagal Lagi.. Sesuatu Keputusan Luar Jangka Bakal Berlaku? Jom Terjah!!!


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim gagal untuk kali ketiga bagi menghalang pelantikan peguam Umno, Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah (gambar) sebagai pendakwa utama dalam perbicaraan kes fitnah liwat II.

Berikutan keputusan Mahkamah Rayuan hari ini, hampir pasti bahawa Shafee akan mengetuai pasukan pendakwaan pada Khamis apabila rayuan Putrajaya untuk mengenepikan pembebasan Anwar didengar.

Terkini!! (Gambar2) Kemalangan Di Jambatan Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah : Tidak Sampai 24 Jam Dirasmikan.. Jom Terjah!!!


Kemalangan_Jambatan_2_Pulau_Pinang

NIBONG TEBAL - Tidak sampai 24 jam dirasmikan, satu kemalangan kecil dilaporkan berlaku di Jambatan Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah petang semalam.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Selatan, Superintendan Shafein Mamat berkata, kemalangan kecil melibatkan sebuah kereta itu berlaku dari arah Batu Kawan menuju ke pulau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.