Terkini!!! Inilah Keputusan Pemilihan Muktamar Dewan Muslimat Pas.. Tahniah!!!SHAH ALAM - Penyandang Ketua Dewan Muslimat Pas, Siti Zailah Mohd Yusoff berjaya mengekalkan kedudukannya menewaskan lawan tunggalnya Nuridah Salleh dalam pemilihan sayap Pas itu, hari ini.

Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan Pusat, Asmuni Awi berkata, Siti Zailah mendapat undi sebanyak 468 undi, manakala Nuridah sebanyak 108 undi.

Terkini!!! (Video) INILAH KEPUTUSAN PEMILIHAN MUKTAMAR DEWAN PEMUDA PAS MALAYSIA KE 54.. TAHNIAH!!!


KEPUTUSAN PEMILIHAN MUKTAMAR DPPM KE 54

PENGERUSI TETAP: 

Ustaz Kamal Syaari

TIMB PENGERUSI TETAP:
Dr Riduan Mohd Nor
Ketua Pemuda: Suhaizan Kaiat - 320

Timbalan Ketua Pemuda: Muhamad Khalil Abdul Hadi - 355

Naib Ketua Pemuda: Ir Khairil Nizam Khirudin - 411

Gempar!! Budak Yang Dikatakan 'Disorok Hantu Di Villa Nabila' Rupanya Penyokong BN Tegar, Ini Buktinya.. Jpm Terjah!!!

KECIL-KECIL DAH PANDAI BUAT HAL.

Budak yang dikatakan hilang setelah masuk rumah berpuaka Villa Nabila,, Mohamad Izzat Izzudin Hussin, 16, tetapi sebenarnya berada di rumah seorang kawannya di Bandar Dato Onn, Johor Bahru. 


Mangsa difahamkan bersama rakannya memasuki Villa Nabila awal pagi Ahad sebelum keluar menerusi pintu belakang dan membuat keputusan tidak pulang ke rumahnya, sebaliknya tidur di rumah rakannya.


Susulan kehilangan Izzat, keluarganya membuat laporan polis dan kes itu kemudian mendapat perhatian orang ramai yang membuat tanggapan mangsa itu hilang di villa berkenaan dan kononnya `disorok' penunggu banglo lama berkenaan.


Muktamar Dewan Muslimat Pas: Keputusan Petang Nanti - 683 Perwakilan Tentukan Kemenangan Calon Bertanding.. Jom Terjah!!!
Seramai 638 perwakilan Muslimat PAS mula mengundi kira-kira 11.30 pagi ini bagi memilih Jawatankuasa Dewan Muslimat parti itu pada Muktamar Dewan Muslimat PAS Pusat kali ke-53 di Dewan Jubli Perak, Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di sini.

Mat Sabu: BN Kalau Kuat, Mereka Tindas Tanpa Belas Kasihan. Bila Lemah, Cuba Kenyit Mata, Lambai Tangan Kepada Kita.. Jom Terjah!!!

PAS perlu berhati-hati dengan perangkap Umno, kata Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu. Gambar The Malaysian Insider oleh Nazir Sufari, 21 November, 2013.


PAS perlu berhati-hati dengan perangkap Umno, kata Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu.

Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu mengingatkan perwakilan PAS agar lebih berhati-hati dengan perangkap Umno yang mahu menjalinkan kerjasama bersama parti Islam itu kerana berdasarkan sejarah, Umno hanya sekadar menggunakan PAS bagi mengukuhkan sokongan rakyat.


Mohamad atau dikenali juga sebagai Mat Sabu, berkata dalam beberapa siri pilihan raya, Umno beberapa kali menyeru PAS untuk mengadakan kerjasama yang akhirnya PAS sendiri yang terkorban melalui kerjasama itu.
“Selepas 13 Mei 1969, Parti Perikatan tidak dapat membentuk kerajaan di Selangor dan Perak. Umno hilang sokongan. Waktu itulah tangan dihulur kepada kita.

TERKINI!!! Tuhan Harun Akhirnya Ditangkap Di Bandar Baru Tangkak.. Ini Ceritanya, Jom Terjah!!!
LEDANG – Penduduk Bandar Baru Tangkak tidak mengetahui kawasan perumahan berkenaan menjadi tempat persembunyian ketua ajaran sesat, Ajaran Harun, Harun Mat saat, 47, selepas menyewa di rumah berkenaan sejak 27 Oktober lalu.

Perkara tersebut terbongkar selepas sepasukan polis menyerbu rumah berkenaan dan menangkap Harun, seorang  anak lelakinya serta seorang wanita kira-kira jam 3.30 petang semalam.

Jiran yang mahu dikenali sebagai Roslan, 30-an, berkata,  seorang lelaki yang memperkenalkan dirinya sebagai Khairi datang ke pejabat pemaju di kawasan perumahan itu bertanyakan rumah untuk disewa pada 26 Oktober lalu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.